Laser White

Laser White
Laser White
Laser White
Laser White
Laser White
Laser White
Laser White
Laser White
Laser White
Laser White

Op het eerste oog lijkt de complete keuken Laser White heel eenvoudig. Maar wanneer je beter kijkt, vallen er verschillende elementen op. Zo loopt het werkblad door op de zijkant van de keuken en is er een prachtige nis in de keuken geplaatst. Genoeg te zien dus!

€ 11.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

De complete keuken Laser White is een strakke keuken met een stoere touch. De fronten hebben de kleur Laser White, wat een mooie witte kleur is. Deze zijn gecombineerd met het kunststoffen betonlook werkblad, deze geeft de keuken de stoere touch. Het werkblad loopt niet alleen door op de zijkant van de keuken, maar ook op de wand achter de keuken. Waar bij witte fronten vaak voor witte greeplijsten gekozen wordt, zijn er bij deze keuken mat zwarte greeplijsten geplaatst. Dit geeft de keuken een net wat modernere uitstraling. Zowel de spoelbak als de kraan zijn van rvs, wat goed combineert met het betonlook werkblad.

Praktische keukenopstelling

Wanneer je een wat kleinere ruimte hebt, is de complete keuken Laser White een geschikte keuken voor jou. De keuken heeft een L-vorm, waardoor er veel werk- en opbergruimte ontstaat, zonder dat je voor een hele grote opstelling hoeft te kiezen. Bovendien is de keuken voorzien van bovenkasten, wat natuurlijk ook voor extra opbergruimte zorgt. De bovenkasten zijn wat minder diep dan de rest van de keuken, wat een speels effect geeft.

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Laser Alpin Wit

Werkblad
Kunststof werkblad, betonlook

Spoelbak
Hoogwaardige spoelbak

Afzuigkap
Design afzuigkap

Kookplaat
Inductiekookplaat

Oven
Luxe combi-magnetron

Koel-vriescombinatie
Energiezuinige koel-vriescombinatie

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

€ 11.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 09-01-2024

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 22-01-2024

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 25-01-2024

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 26-01-2024

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 02-02-2024

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 23-02-2024

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 18-02-2022

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 12-01-2024

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 15-01-2024

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 18-01-2024

De laatste keukentrends

We bieden bij Kitchen4All de laatste trends en de nieuwste keukendesigns. Dit kun je goed zien aan de complete keuken Laser White. Zo is de keuken voorzien van lichte kleuren en is er gespeeld met diepte. Je kunt meer lezen over de laatste trends in onze blogs. Maar we snappen ook dat je ze graag eens in het echt wil bekijken. Daarom zijn de keukens in onze winkels ook voorzien van de laatste trends. Zo kun je in alle rust je laten inspireren en bekijken welke trends bij je passen.

Persoonlijk advies

Wil je graag advies ontvangen over jouw nieuwe keuken? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Een van onze adviseurs zal je in de winkel ontvangen met een kopje koffie of thee. Ze beginnen met een korte kennismaking waarbij je wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Aan de hand daarvan gaan ze samen met jou je nieuwe droomkeuken ontwerpen en samenstellen. Tot snel bij een van onze keukenwinkels!