• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Keukentrends 2022

De keukentrends voor 2022

We gaan langzaam richting 2022 en dat betekent ook dat er nieuwe trends aankomen. Veel mensen gebruiken de laatste trends als inspiratie voor hun nieuwe keuken. We hebben daarom alle trends voor het aankomende jaar voor je op een rijtje gezet. Benieuwd welke trends we gaan zien in 2022? Lees dan snel verder!

Minimalisme

Het ontspullen is al langere tijd een trend, maar dit gaan we nu ook in de keuken zien. Werkbladen zullen steeds leger worden en ook de grepen gaan steeds meer uit de keuken verdwijnen. Greeploze keukens zijn al een tijd lang populair, maar zullen nu steeds meer de standaard worden. Ook apparaten worden steeds vaker ingebouwd of krijgen eenzelfde front als de rest van de keuken. Hierdoor nemen ze geen ruimte in beslag op het werkblad en staan ze niet direct in het zicht. Het grootste voordeel van deze minimalistische inrichting is de rust die het met zich meebrengt.

Minimalisme keuken
Kwaliteit boven kwantiteit

Kwaliteit boven kwantiteit

De trend rondom duurzaamheid gaat in 2022 verder doorzetten. Voornamelijk kwaliteit wordt een belangrijk onderwerp. Steeds meer mensen kiezen voor kwaliteitsproducten die langer meegaan. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardige oven of kookplaat. Doordat deze producten kwalitatief gezien beter zijn, gaan de producten ook langer mee waardoor deze dus duurzamer zijn.

Deze kwaliteitstrend zien we ook in de keuze voor werkbladen. Steeds minder mensen besparen op hun werkblad en er wordt steeds meer gekozen voor een werkblad van natuursteen. Een kunststof werkblad wordt komt steeds minder terug in de keuken en verliest populariteit.

Natuurlijke uitstraling

Waar vorig jaar de donkere kleuren in de keuken een echte trend waren, zijn dat dit jaar meer natuurlijke en lichte kleuren. Echte trendkleuren worden grijs en beige. Deze kleuren zorgen voor een warme en zachte uitstraling. Daarnaast zal natuurlijke tinten zoals groen ook vaak gezien worden. Mocht je dezelfde sfeer in de keuken willen creëren als in de woonkamer, dan zijn deze kleuren daar ideaal voor. Door hun neutrale, maar warme uitstraling brengen ze de huiselijke sfeer van de woonkamer naar de keuken.

De natuurlijke uitstraling van de kleuren zullen aangevuld gaan worden door andere natuurlijke materialen zoals planten en hout. Deze materialen dragen ook bij aan het verduurzamen van de keuken. Zo combineer je dus twee trends in één!

Natuurlijk uitstraling keuken
Creatieve verlichting keuken

Creatieve verlichting

Keukens worden steeds vaker bij de woonkamer getrokken en functioneren meer en meer als woonruimte. Verlichting speelt daarbij een hele belangrijke rol; het is een belangrijke sfeerbepaler in de ruimte. Vooral het gebruik van inbouwspotjes en led strips komen steeds vaker voor. Vaak zijn deze dimbaar, waardoor je gemakkelijk de gewenste sfeer kunt bepalen. Maar het gaat niet alleen om de standaardverlichting, ook tafellampen en andere soorten verlichting die als accessoires dienen kunnen in de keuken worden gebruikt. Hierdoor creëer je de huiselijke stijl van de woonkamer ook in de keuken.

Keuken inspiratie

Weet jij al precies hoe jouw nieuwe droomkeuken met de nieuwste trends eruit komt te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat zie je terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Wil je graag de laatste trends in je keuken? Laat je dan inspireren door onze blogs. Heb je al een beeld van hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Dan kan je met onze 3D-planner gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp kan je meenemen naar een van onze winkels, daar kunnen onze adviseurs je helpen met het realiseren van je complete keuken.

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze keukenwinkels. Bij Kitchen4All bieden we keukens voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Onze adviseurs geven je onafhankelijk advies over het inrichten van je complete keuken. Samen gaan we op zoek naar jouw droomkeuken!

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder

Gekleurde grepen

Trend: gekleurde accenten in de keuken

Lees verder