Inspirerende keukentrends voor 2021

Het einde van het jaar komt steeds meer in zicht, dus het is tijd om vooruit te kijken. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in de keukenwereld? Oftewel, hoe zien de keukentrends eruit voor 2021?

Keukentrends 2021

De nieuwste keukentrends

We snappen bij Kitchen4All als geen ander dat je graag de laatste trends aan je keuken toe wil voegen. Ieder jaar zetten we daarom de nieuwe keukentrends voor je op een rijtje. Wil je graag weten welke trends er in 2023 zijn? Dat lees je hier!

Zwarte keukens

Zwarte keukens: het is een trend die we dit jaar ook al veel zien, maar die we in 2021 nóg vaker terugzien in woningen. Een zwarte keuken straalt luxe uit en past perfect bij een moderne of industriële woonstijl. Als eyecatcher van de ruimte past een houtlook of een marmeren werkblad hier perfect bij. Gouden kranen en elementen, geven een extra luxe touch. Een must voor iedereen die houdt van een luxe lifestyle.

Natuurlijke materialen

Er is steeds meer aandacht voor het milieu en dat zet zich ook zeker in 2021 voort. Daarom zien we steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen in een keuken. Van hout tot aan steen en marmer: het zijn allemaal materialen die een luxe en warme uitstraling geven aan een ruimte. Bovendien kun je deze materialen ook perfect met elkaar combineren!

Keuken natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen keuken
Natuurlijke materialen in keuken

Slimme keuken

Wil je inspelen op de nieuwste innovaties? Kies dan voor slimme systemen in de keuken. Ben je bijvoorbeeld onderweg naar huis en wil je jouw oven voorverwarmen? Dat kan op afstand. Koppel je apparatuur aan je smartphone en ga zo slim te werk. Apparatuur ontwikkelt zich constant waardoor er steeds meer mogelijk is. Wil je dus investeren in de toekomst? Kies dan zeker voor connectiviteit in de keuken.

Opbergruimte

Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte wordt er steeds vaker gekozen voor XL kasten. Zo heb je mooi veel opbergruimte voor al je spullen.

Het hart van het huis

Een keuken is allang niet meer alleen een plek waar je het eten bereidt. Het is het hart van het huis en tegenwoordig ook qua looks. Een keuken is een stijlvolle plek die past bij de rest van de woning. Als je een keuken laat ontwerpen, hou dan altijd de rest van je woning in je achterhoofd. Zo weet je zeker dat je een juiste keuze maakt.

Keuken hart van het huis
Hart van het huis keuken
Keuken deel van woonkamer

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

Lees verder

Keuken samen stellen binnen budget

Zo stel je een keuken samen binnen je budget

Lees verder

Trend lichte keukens

Lichte keukens

Lees verder