• Klantbeoordeling 9,8
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Keukentrends 2021

Inspirerende keukentrends voor 2021

Het einde van het jaar komt steeds meer in zicht, dus het is tijd om vooruit te kijken. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen in de keukenwereld? Oftewel, hoe zien de keukentrends eruit voor 2021?

Zwarte keukens

Zwarte keukens: het is een trend die we dit jaar ook al veel zien, maar die we in 2021 nóg vaker terugzien in woningen. Een zwarte keuken straalt luxe uit en past perfect bij een moderne of industriële woonstijl. Als eyecatcher van de ruimte past een houtlook of een marmeren werkblad hier perfect bij. Gouden kranen en elementen, geven een extra luxe touch. Een must voor iedereen die houdt van een luxe lifestyle.

Natuurlijke materialen

Er is steeds meer aandacht voor het milieu en dat zet zich ook zeker in 2021 voort. Daarom zien we steeds vaker dat er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen in een keuken. Van hout tot aan steen en marmer: het zijn allemaal materialen die een luxe en warme uitstraling geven aan een ruimte. Bovendien kun je deze materialen ook perfect met elkaar combineren!

Keuken natuurlijke materialen
Natuurlijke materialen keuken
Natuurlijke materialen in keuken

Slimme keuken

Wil je inspelen op de nieuwste innovaties? Kies dan voor slimme systemen in de keuken. Ben je bijvoorbeeld onderweg naar huis en wil je jouw oven voorverwarmen? Dat kan op afstand. Koppel je apparatuur aan je smartphone en ga zo slim te werk. Apparatuur ontwikkelt zich constant waardoor er steeds meer mogelijk is. Wil je dus investeren in de toekomst? Kies dan zeker voor connectiviteit in de keuken.

Opbergruimte

Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte wordt er steeds vaker gekozen voor XL kasten. Zo heb je mooi veel opbergruimte voor al je spullen.

Het hart van het huis

Een keuken is allang niet meer alleen een plek waar je het eten bereidt. Het is het hart van het huis en tegenwoordig ook qua looks. Een keuken is een stijlvolle plek die past bij de rest van de woning. Als je een keuken laat ontwerpen, hou dan altijd de rest van je woning in je achterhoofd. Zo weet je zeker dat je een juiste keuze maakt.

Keuken hart van het huis
Hart van het huis keuken
Keuken deel van woonkamer

Laatste tips & trends

Meer tips & trends

Trend zwarte keukens met goud

Trends: Zwarte keukens met goud

Lees verder

Grijstinten in de keuken

Grijstinten in de keuken

Lees verder

Oranje tompoucen

Royaal genieten met onze koninklijke oranje tompouce

Lees verder

Gekleurde grepen

Trend: gekleurde accenten in de keuken

Lees verder