Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"

Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"
Complete keuken "Easytouch Grafietzwart"

De complete keuken Easytouch Grafietzwart is de perfecte keuken wanneer je een kookliefhebber bent. Het ruime eiland, de twee ovens en de kookplaat bieden alles om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

€ 26.995,- *

Inclusief:

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

* Complete keuken zoals hier opgesteld. Prijs exclusief accessoires en montage.

Over deze keuken

Een zwarte keuken kan al snel donker ogen, maar de complete keuken Easytouch Grafietzwart laat zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn. Door de hoge kastenwand in te bouwen en de lichte vloer oogt de keuken helemaal niet donker. De fronten van de keuken hebben daarnaast de kleur Grafietzwart, wat eigenlijk net een tint lichter is dan zwart. Ook dit zorgt ervoor dat de keuken lichter oogt. De fronten zijn gecombineerd met een prachtig zwart marmerlook blad. Dit blad heeft een lichte ader, wat voor een prachtig geheel zorgt.

De keuken voor een kookliefhebber

De ruime complete keuken Easytouch Grafietzwart is door de apparatuur dus de keuken voor een kookliefhebber. In de hoge kastenwand vind je zowel een luxe stoomoven als een luxe combi-oven. Je kunt dus niet alleen twee gerechten tegelijk bereiden, maar ook nog eens op twee verschillende manieren. Daarnaast is de ruime koelkast in de kastenwand geplaatst. Je hebt dus ook voldoende ruimte om je ingrediënten gekoeld te bewaren. Op het eiland bevindt zich de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit voorkomt dat je last krijgt van ongewenste geurtjes. Hoe lekker is het om tijdens het koken een kopje koffie te drinken? Ook dat kan door het ingebouwde koffieapparaat!

Onze 4all gewoonten

Mogelijkheden

Een keuken die volledig naar jouw wens is

Fronten

Fronten

Werkbladen

Werkbladen

Knoppen & handgrepen

Knoppen & handgrepen

Kranen

Kranen

Spoelbakken

Spoelbakken

Keukenverlichting

Keukenverlichting

Wat zit er allemaal bij deze keuken?

100% prijstransparantie

Kasten
Frontkleur: Easytouch Grafietzwart

Werkblad
kunststof werkblad, marmerlook

Spoelbak
Hoogwaardige XL-spoelbak

Afzuigkap
Geïntegreerde afzuiging

Kookplaat
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

Oven
Luxe stoomoven, luxe combi-oven

Koelkast
Energiezuinige koelkast

Vaatwasser
Ruime vaatwasser

Koffiemachine
Inbouw koffiemachine

€ 26.995,- *

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief montage.

  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage mogelijk
  • Hoogste kwaliteit
  • Altijd 5 jaar garantie

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak
Onze keukenadviseurs staan voor je klaar!

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en we plannen een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt.

Klanten aan het woord

Keuken familie mars

"Superblij met keuken"

"Wij hebben bij Kitchen4all Dronten een keuken samengesteld met de hulp van Albert van Asselt. We waren wat aan het twijfelen over het ontwerp omdat we niet heel veel ruimte hebben. Albert adviseerde ons een opstelling met een buitenhoek naar de woonkamer. Dit leverde wat extra ruimte op. ... Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken!"

Fam. Mars - 05-10-2023

Keuken ad en carolien

"We genieten elke dag van de nieuwe keuken"

Wij zijn door Mark Schoppema super geadviseerd bij de aankoop van onze keuken bij Kitch4all. Hij had alle tijd om onze droomkeuken samen te stellen. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en genieten er elke dag weer van!

Ad en Caroline - 07-12-2023

Keuken dennis

"Niks dan lof"

"Bij aankoop goed geholpen, zonder het gevoel te hebben gehad dat me iets werd opgedrongen. Ook bereidwillig om mee te denken bij mogelijke problemen of uitdagingen. De levering v/d keuken ging ook goed, de plaatsing moest helaas uitgesteld worden doordat ik zelf het leidingwerk niet op orde had. Ook hierin werd zeer bereidwillig meegezocht naar de snelst mogelijke oplossing. ... Niks dan lof voor de service v/h bedrijf en de kwaliteit v/d keuken..!

Dennis - 10-12-2023

Keuken fam. keizer

"Nog steeds zeer tevreden"

"In maart 2018 plaatste Kitchen4all uit Genemuiden een landelijke keuken bij ons. Wij zijn hier nog steeds zeer tevreden over. De heetwaterkraan werkte echter niet goed. Nadat we hierover contact zochten met Kitchen4all werd binnen de kortste keren een quooker geplaatst. Gerrit, bedankt voor de snelle afwikkeling en service! ... Wij kunnen weer heerlijk thee zetten."

Fam. Keizer - 31-10-2023

T. van der veen

"Mooier dan verwacht"

"Wij hebben een keuken gekocht en hadden van te voren een idee hoe het moest worden. Het is nog mooier geworden dan verwacht. Michael heeft heel goed geluisterd en begreep precies wat we bedoelden. De plaatsing met Arjan en Johan was heel gezellig en bovendien super goed! Ze zijn heel precies en secuur. De service is ook top."

T. van der Veen - 09-12-2023

Keuken fam. van der zwaag

"Zeer tevreden"

... "We zijn echt super geholpen, zeer vakkundig en naar tevredenheid vanaf het ontwerp tot aan de uiteindelijke plaatsing van de keuken. Eveneens door 2 zeer kundige en prettige vakmannen geplaatst. Alles klopte er ontbrak werkelijk niets!" ... "Al met al adviseren we Kitchen4all aan bij een ieder die graag een andere keuken zou willen. Goede prijs en kwaliteit. Zeer tevreden klanten!"

Fam. van der Zwaag - 19-11-2023

Keuken fam. schutten

"Fam. Schutte"

"We zijn op een deskundige en sympathieke manier geholpen door Albert bij het samenstellen van de keuken. Hij heeft ons op een geduldige manier goede adviezen gegeven en heeft daarbij alle tijd genomen. De installatie is gedaan door prettige en vakbekwame mensen. We zijn zeer tevreden en erg blij met de voor ons op maat gemaakte keuken."

Fam. Schutte - 16-11-2023

Anoniem

"Een mooie nieuwe keuken"

"Op zoek naar een nieuwe keuken en gezien de goede reviews, Kitchen4All in Dronten binnengestapt. Direct een goed gevoel bij de behulpzame medewerkers en (ondanks de relatief kleine showroom) een diversiteit aan mogelijkheden gezien." ... "Onze adviseur Albert kwam met een perfecte (zelf nooit aan gedacht) indeling en daarop kozen wij de kleuren en het apparatuur uit." ... "Wij genieten inmiddels al een week van onze mooie nieuwe keuken!"

Anoniem - 06-12-2021

Keuken familie emmens

"Positieve ervaring"

"Echt positieve ervaringen met de leverancier van de keuken in ons vorige huis hadden we niet toen we tijdens onze zoektocht naar een betere leverancier in Genemuiden terecht kwamen. We hadden een duidelijk beeld van hoe onze nieuwe keuken er uit zou moet gaan zien, Gerhard luisterde goed naar onze wensen."

B. Emmens - 03-11-2023

Keuken familie hagen

"Zeer tevreden met onze keuken"

"Wij zijn zeer tevreden met onze keuken, die tot stand is gekomen met behulp van Michael van de Belt en met de aangewezen monteur A. Schuldink. Wij zouden Kitchen4all aanbevelen."

Fam. Hage - 01-12-2023

Keuken kristiaan

"Top service"

"Wij hebben een keuken bij Kitchen4All gekocht, een kastenwand én een kookeiland. Hierin een inductieplaat met geïntegreerde afzuiging. We hadden aangegeven zélf alles te plaatsen met oog op ons budget. ... Top service. Degelijk materiaal. Alles paste in één keer. Bedankt hiervoor."

Kristiaan - 10-11-2023

Keukens voor iedereen

We willen bij Kitchen4All keukens voor iedereen kunnen bieden. Daarom zijn al onze keukens maatwerk. Wanneer je graag de complete keuken Easytouch Grafietzwart zou willen, passen we deze dan ook volledig op je aan. We kijken naar de mogelijkheden en hoe we de keuken passend in jouw ruimte krijgen. Omdat al onze keukens maatwerk zijn, kunnen we dus voor iedereen wel een droomkeuken samenstellen.

Maak een afspraak

Wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn voor jouw keuken? We heten je van harte welkom om eens een bezoek te brengen aan een van onze keukenwinkels. Onze winkels bevinden zich door heel Nederland. Er is dus altijd wel een winkel bij je in de buurt! In de winkel word je ontvangen door een van onze adviseurs die je graag helpt bij het samenstellen van jouw droomkeuken!