De belevingsweken van Kitchen4All

Bij Kitchen4All snappen we heel goed dat je graag keuken inspiratie op wil doen voor jouw nieuwe keuken. Daarom hebben we de belevingsweken. We voorzien je de gehele maand april van allerlei soorten keuken inspiratie. Ook vertellen onze klanten over hun ervaringen met Kitchen4All. Zo krijg je ook een beter beeld over hoe de aankoop van jouw droomkeuken verloopt. Ben je enthousiast geworden over de keukens van onze klanten? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en kom langs.

Plan jouw vrijblijvende afspraak

Ervaring Familie Vahl

De ervaringen van onze klanten

Je koopt niet iedere dag een nieuwe keuken, we snappen dan ook heel goed dat je niet goed weet wat je kunt verwachten. Daarom hebben we een aantal van onze klanten gevraagd om meer te vertellen over hun ervaring met het kopen van een nieuwe keuken bij Kitchen4All.

Gerrit & Ingrid

Een keuken die alle ruimte biedt

Ervaring Gerrit & Ingrid

Lees meer

Familie Vial

De keuken voor kookliefhebbers

Ervaring familie vial

Lees meer

Familie Giethoorn

Een luxe keuken van alle gemakken voorzien

Ervaring familie Giethoorn

Lees meer

De mooiste kleuren voor jouw keuken

Inspiratie

Altijd op de hoogte van de laatste keukentrends

Jouw ton sur ton keuken samenstellen

Jouw ton-sur-ton keuken samenstellen

April 2024 - We zien steeds meer een ton-sur-ton keuken, maar wat is nou eigenlijk een ton-sur-ton keuken? Hoe stel je een ton-sur-ton keuken samen? Welke kleuren zijn hiervoor geschikt? In deze blog beschrijven we dat allemaal!

Lees verder

Gemiddelde afmeting keuken

Wat zijn de gemiddelde afmetingen van een keuken

April 2024 - Het is belangrijk om te weten wat de afmetingen van jouw keuken is. Een keuken is maatwerk en kan dus aangepast worden aan jouw ruimte. In deze blog geven we verschillende afmetingen die we gebruiken voor het samenstellen van de keuken.

Lees verder

Keuken samen stellen binnen budget

Zo stel je een keuken samen binnen je budget

Maart 2024 – Een nieuwe keuken is een grote aankoop, waar je veel wensen en eisen voor hebt. Het kan zijn dat je bepaalde keuzes moet maken, omdat je keuken niet binnen je budget past. In deze blog geven we je tips hoe je wel binnen je budget kan blijven.

Lees verder

Trend lichte keukens

Lichte keukens

Maart 2024 - Lichte keukens zijn een trend. Ze verschijnen in verschillende variaties. Door de lichte kleuren kan een ruimte groter lijken. Maar wat is nou een lichte keuken? In deze blog geven we verschillende tips.

Lees verder