Industriële keukens

Industriële keukens

Industriële keukens zijn enorm populair, en wij snappen wel waarom! Dit type keuken is geïnspireerd op industriepanden en grote loodsen. We zien dan ook veel staal en mat zwart terug in de industriële keuken. Ook worden rondom de keukenstijl vaak bakstenen zichtbaar gemaakt en als je écht helemaal uitpakt kunnen leidingen in het zicht worden gehouden. Wat we veel terugzien in industriële keukens, zijn betonlook, stalen elementen, houtlook en mat zwarte onderdelen. Deze robuuste keukenstijl leent zich dan ook goed voor het samenstellen van een keuken met karakter. Bekijk hieronder verschillende industriële keukens die we al hebben opgeleverd, of plan jouw adviesgesprek bij een van onze vele winkels. Onze adviseurs stellen graag samen met jou de perfecte complete keuken samen, helemaal naar jouw smaak!

Afspraak maken

Industriële keukens

Eerder opgeleverd bij Kitchen4All

Naar overzicht

Industriële keukens voor iedereen

Een industriële keuken past in principe in elk huis. Van boerderij tot luxe penthouse. Je kunt met industriële keukens zo ver gaan als je zelf wil. Ook de beschikbare ruimte vormt in de meeste gevallen geen enkel probleem. Net zo goed als dat je bij ons groots opgezette industriële keukens vindt, bieden we jou bij Kitchen4All ook ruime keus in kleine industriële keukens. We meten jouw keukenruimte gratis bij jou in, zodat we jouw industriële keuken helemaal op jouw ruimte aan kunnen passen. Daarnaast heb je de keus uit heel veel verschillende materialen en opstellingen. Genoeg opties voor jouw industriële keuken dus!

Industriële keuken kopen
Zwarte keuken industrieel kopen

Industriële keuken op maat

Onze keukenadviseurs zijn echte specialisten als het aankomt op keukens op maat. Dus ook jouw industriële zwarte keuken zal helemaal aansluiten bij jouw wensen. Onze ervaren adviseurs kunnen je daarom uitstekend helpen bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Immers is een keuken niet alleen praktisch, maar moet deze ook voldoen aan jouw stijl, eisen en wensen. Want hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Wat past bij jou en de ruimte in jouw huis? De kans is groot dat wij de keuken van jouw dromen in onze winkel hebben staan of kunnen samenstellen.

Gratis keukenadvies inclusief 3D-ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je budget, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseurs helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D-ontwerp van jouw droomkeuken. Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij de Kitchen4All winkel bij jou in de buurt? Dat kan via onderstaande knop! De koffie staat voor je klaar.

Gratis adviesafspraak

Keuken zwart industrieel

Jouw voordelen bij Kitchen4All

Is je interesse gewekt in een van onze industriële keukens? Breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze winkels ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat je een goed gevoel krijgt wat je terug wil zien in jouw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor je en geven altijd een passend advies. Wij zijn je graag van dienst. Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaalt. Bij Kitchen4All geen zorgen, van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Meer over onze montageservice