• Klantbeoordeling 9,7
  • Gratis 3D-ontwerp t.w.v. € 150,-
  • Volledige montage
  • 100% prijstransparantie
  • 5 jaar garantie
Almere

Almere

Barneveld

Barneveld

Beuningen

Beuningen

Deventer

Deventer

Doetinchem

Doetinchem

Dronten

Dronten

Genemuiden

Genemuiden

Harderwijk

Harderwijk

Hoogeveen

Hoogeveen

Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

Leiderdorp

Leiderdorp

Sittard-Geleen

Sittard-Geleen

Vianen

Vianen

Zevenaar

Zevenaar

Franchiser worden?

We groeien hard bij Kitchen4All en dit willen we blijven doen. Misschien wel met jou! Wil jij onderdeel uitmaken van de meest succesvolle keuken franchiseformule van dit moment? Lees meer over onze formule en sluit je bij ons aan.

Industriële keukens

Industriële keukens

Industriële keuken kopen? Dit type keuken is geïnspireerd op industriepanden en grote loodsen. Een echte eyecatcher hierin is het gebruik van bakstenen. Deze zijn er in de kleuren rood, geel, grijs en zwart. Een andere voorwaarde voor zo’n keuken is de aanwezigheid van koperen of rvs-(afvoer)buizen en leidingen. Deze hoeven niet perse weggewerkt te worden, maar kunnen bijvoorbeeld op het plafond in het zicht zijn. De verlichting kun je zeer goed afstemmen op de buizen en leidingen. De mooiste keukens met industriële look vind je bij Kitchen4All. Deze bieden wij ook nog eens tegen de beste prijs aan. In onze showrooms kunnen onze adviseurs u de beste raad geven voor de beste keuze. De mooiste industriële keuken koop je bij de keukenspecialist.

Industriële keuken kopen bij Kitchen4All

Een industriële keuken past in principe in elk huis. Van boerderij tot luxe penthouse. Je kunt met industriële keukens net zo ver gaan als je zelf wil. Ook de beschikbare ruimte vormt in de meeste gevallen geen enkel probleem. Net zo goed als dat je bij ons groots opgezette industriële keukens vindt, bieden we jou bij Kitchen4All ook ruime keus in kleine industriële keukens. Onze ervaren adviseurs kunnen je uitstekend helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. Immers is een keuken is niet alleen praktisch, maar moet het ook voldoen aan jouw stijl, eisen en wensen. Want hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Wat past bij jou en de ruimte in jouw huis? De kans is groot dat wij de keuken van jouw dromen in onze winkel hebben staan of kunnen samenstellen.

Jouw voordelen bij Kitchen4All

Kitchen4All heeft een uitgebreid assortiment met de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens. Lees hier je voordelen:

  • Géén aanbetaling!
  • Gratis 3D-ontwerp
  • Afspraak = afspraak

Ik koop mijn industriële keuken bij de specialist

Is je interesse gewekt in een van onze industriële keukens? Breng dan eens vrijblijvend een bezoek aan een van onze winkels ter inspiratie. De diverse opstellingen, variatie in gebruik van kleuren, het zelf zien en voelen van materialen zorgen ervoor dat je een goed gevoel krijgt wat je terug wil zien in jouw toekomstige, nieuwe keuken. Onze specialisten nemen de tijd voor je en geven altijd een passend advies. Wij zijn je graag van dienst.

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4All

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaalt. Bij Kitchen4All geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4All?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D-ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D-ontwerp van jouw droomkeuken. Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

Gratis keukenadvies