Landelijke witte keuken

Een witte keuken in landelijke keukenstijl kan prachtig staan in jouw woning. Want landelijk hoeft echt niet altijd oudbollig te zijn! Wit in de landelijke keuken geeft een frisse look, die jouw keuken er echt uit laat springen. Je kunt het wit zo ver doorvoeren als je zelf wil; op de fronten, maar ook op het keukenblad en in de accessoires. Wit in de keuken is veelzijdiger dan je misschien zult denken. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw keuken met wit in landelijke stijl.

Combineren met wit

Het mooie van wit, is dat het nergens bij vloekt. Daarom kan je echt alle kanten op met de aankleding van jouw landelijke keuken. Hou je het bij strak wit op de muur, of kies je juist voor een zachte kleur om de landelijke stijl te benadrukken? Het voordeel hiervan is dat je de kleur op de muur nog eens in de zoveel tijd kunt veranderen, waardoor jouw witte landelijke keuken weer een compleet nieuwe uitstraling krijgt. Ook qua accessoires kan je alle kanten op. Vaak worden plantjes geplaatst in de landelijke keuken met eiland, of worden er één of twee kleuren gekozen in accessoires om de keuken een eigen stijl mee te geven. Kortom: je kunt echt alle kanten op wanneer je voor wit kiest in jouw landelijke keuken!

Witte keuken landelijk
Keuken landelijk wit

Jouw ideale keukenopstelling

Naast de materiaalkeuze en aankleding, zijn er ook oneindig veel mogelijkheden voor de opstellingen van jouw landelijke witte keuken. Afhankelijk van jouw ruimte en wensen, zal onze keukenadviseur samen met jou kijken naar wat de ideale keukenopstelling is. Omdat wit de lichtste tint mogelijk is, zal de ruimte al snel groter lijken dan wanneer je voor een andere tint kiest. Dat maakt dat de opstelling die je kiest, altijd ruimer zal ogen. Met een hoekopstelling creëer je extra werkruimte, een kookeiland is vaak praktisch én gezellig en een rechte keuken is ideaal voor kleinere ruimtes.

Complete witte landelijke keuken op maat

Jouw eigen witte landelijke keuken samenstellen? Dat kan gratis én vrijblijvend in een van onze keukenwinkels. We luisteren naar jouw wensen en bekijken samen de mogelijkheden voor jouw keuken. Misschien wil je jouw witte landelijke keuken met hout wel een modern tintje geven, of ben je juist op zoek naar de mooiste combinaties met wit. Wat jouw wensen ook zijn; met ons ruime assortiment en vakkundige keukenadviseurs, vinden we altijd de keuken die helemaal bij jou past. Plan gemakkelijk en vrijblijvend jouw afspraak in via onze website. Tot snel in een van onze keukenwinkels!

Plan jouw gratis adviesgesprek

Witte landelijke keuken