Witte landelijke keuken

De landelijke keukenstijl staat bekend om de warme en sfeervolle uitstraling. Je kunt een landelijke keuken op allerlei manieren aankleden en dus ook verschillende kleuren geven. Een van de kleuren die goed bij de landelijke stijl past, is wit. Hiermee kies je voor een rustige, maar sfeervolle ruimte. Ben je benieuwd wat een witte landelijke keuken nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

Witte landelijke keuken (1)

Welke kenmerken heeft een witte landelijke keuken?

Met een witte landelijke keuken kun je verschillende kanten op. Zowel de landelijke keuken als de witte kleur zijn erg veelzijdig, dat is dan ook het belangrijkste kenmerk van een witte landelijke keuken. Een witte landelijke keuken wordt daarnaast vaak geassocieerd met een wat klassiekere ruimte. Maar omdat het zo’n veelzijdige combinatie is, kun je er bijvoorbeeld een wat modernere ruimte mee creëren. Dit is vooral afhankelijk van de combinaties die je maakt met andere kleuren en materialen.

Witte keuken landelijk
Witte landelijke keuken

Andere kleuren en materialen combineren met wit

Wit is misschien wel de meest eenvoudige kleur om te combineren. Maar niet iedere kleur past bij de landelijke keukenstijl. Wanneer er gekozen wordt voor een witte landelijke keuken, zien we vooral combinaties met wat meer neutrale kleuren als beige of grijs. Maar als je de keuken bijvoorbeeld een wat meer moderne stijl wil geven, kun je ook prima kiezen voor een combinatie met zwart. De materialen waar vooral voor gekozen wordt, zijn natuurlijke materialen. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke witte keuken met hout.

De ideale keukenopstelling voor jouw witte landelijke keuken

Met een witte landelijke keuken kun je eigenlijk voor vrijwel iedere keukenopstelling kiezen. Maar omdat deze combinatie zo’n warme sfeer met zich meebrengt, zien we de witte landelijke keuken vooral toch bij de open (woon)keukens. Daarnaast leent deze combinatie zich perfect voor een kookeiland. Want ook daarmee creëer je een warme en gezellige sfeer. Maar wanneer je liever voor een rechte keuken of een hoekopstelling gaat, kan dit natuurlijk ook gewoon!

Landelijke witte keuken

Laat je inspireren

door de keukens van onze klanten

Zo stel je een witte landelijke keuken samen

Het samenstellen van een nieuwe keuken kan best een opgave zijn. Wanneer je graag een landelijke keuken met wit wil samenstellen, begin je bij het uitzoeken van de keukenopstelling. Wanneer deze ontworpen is, kun je de gewenste kleuren en materialen van jouw keuken uitzoeken. Bij een witte landelijke keuken zien we bijvoorbeeld vaak de keuze voor witte fronten en een houtlook werkblad. Als je deze combinatie hebt uitgekozen is het tijd om de accenten van de keuken erbij te zoeken. Dit zijn de spoelbak, kraan en eventueel de grepen. De laatste stap is het uitzoeken van de keukenapparatuur en dan is jouw nieuwe keuken compleet!

Witte landelijke keuken

Complete ontzorging bij Kitchen4All

We kunnen ons goed voorstellen dat het kopen van een nieuwe keuken best wel spannend kan zijn. Er komen best wel wat dingen bij kijken. Daarom staan we bij Kitchen4All voor je klaar om je te ontzorgen. Dit doen we in de winkel door je te voorzien van een deskundig advies en een 3D-ontwerp. Maar wanneer je je nieuwe keuken hebt gekocht, is het proces nog niet klaar. De keuken moet natuurlijk ook nog gemonteerd worden. Maar ook daarvoor kun je op ons rekenen. We komen de keuken bij je thuis brengen en indien gewenst verzorgen we ook de volledige montage voor je.

Laat je adviseren

Wil je graag meer weten over onze witte landelijke keukens? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe keuken? Breng dan eens een bezoek aan een van onze keukenwinkels. Daar word je ontvangen door een van onze deskundige adviseurs. Zij brengen je wensen in kaart en aan de hand daarvan voorzien we je van advies. Maak snel een afspraak of loop spontaan eens binnen!

Plan een gratis adviesafspraak