Stoere landelijke keuken

Bij een landelijke keuken wordt er vaak gedacht aan een keuken met een klassieke uitstraling. Maar een landelijke keuken kan juist ook heel stoer of modern zijn. Het is maar net welke kleuren en materialen je met elkaar combineert. Ben je benieuwd hoe je een stoere landelijke keuken kunt samenstellen? Lees dan snel verder.

Kenmerken stoere landelijke keuken

Een van de belangrijkste kenmerken van een stoere landelijke keuken, zijn de natuurlijke materialen. Je ziet in deze keukens vaak de keuze voor hout(look) of betonlook. Daarnaast worden er vaak zwarte accenten aan de keuken toegevoegd, zoals een zwarte spoelbak of een zwarte kraan. Een stoere landelijke keuken heeft dus de warme uitstraling van de natuurlijk materialen, met een stoere touch door bijvoorbeeld zwarte of rvs-accenten.

Stoere landelijke keuken met eiland
Stoere landelijke keukens

Kleuren en materialen

Wat je in stoere landelijke keukens niet snel zal zien, zijn opvallende kleuren en drukke materialen. Denk bijvoorbeeld een aan felblauwe kleur of een heel opvallend werkblad. In een landelijke keuken wordt er vaak voor lichte kleuren als wit of beige gekozen. Maar bij een stoere landelijke keuken zie je ook nog wel eens grijs of zwart terugkomen. Er wordt dan vaak niet voor een volledige zwarte of grijze keuken gekozen, maar alleen het werkblad of de fronten hebben dan deze kleur. Dit wordt gecombineerd met een natuurlijk materiaal als houtlook, waardoor de landelijke uitstraling behouden blijft. Een andere combinatie die je kunt maken is een betonlook werkblad gecombineerd met lichte fronten. Ook zo creƫer je een stoere landelijke keuken!

Een stoere en landelijke keuken samenstellen

Een stoere landelijke keuken bestaat dus vaak uit een combinatie van natuurlijke materialen en lichte kleuren of hebben een donkere touch. Als je je keuken gaat samenstellen, kun je dan ook het beste beginnen bij het uitkiezen van de kleuren en materialen van de fronten en het werkblad. Deze bepalen voor het grootste deel de sfeer van de keuken. Als je combinatie dan wat meer naar het landelijke neigt, kun je er wat stoere elementen aan toevoegen, zoals zwarte grepen. Is de basis van je keuken je wat te stoer? Kies dan voor wat meer landelijke accenten, zoals een rvs-kraan en/of spoelbak. Zo verminder je de stoere uitstraling.

Stoere landelijke keuken kopen
Stoere landelijke keuken

Complete ontzorging bij Kitchen4All

Is jouw keuken toe aan vervanging, maar zie je een beetje op tegen dit proces? Bij kitchen4All zijn we er om je compleet te ontzorgen, zo hoef jij je dus nergens zorgen om te maken. Dat begint al bij de eerste kennismaking, we brengen dan je wensen in kaart en voorzien je van een vrijblijvend advies. Ook maken we een 3D-ontwerp voor je zodat jij een beeld hebt van je nieuwe keuken en weten we zeker dat de keuken helemaal aan je wensen voldoet. Ook nadat je de keuken hebt gekocht kun je op ons rekenen. De keuken wordt gratis bij je thuisbezorgt en, indien gewenst, wordt ook de montage voor je verzorgt. Heb je tijdens of na de montage vragen? Stel ze dan gerust. Want wij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Maak een afspraak