Landelijke keuken in taupe kleur

Een landelijke keuken met taupe kleur is perfect voor wie van een rustgevende, warme look houdt. Taupe is een grijstint die net wat warmer is dan andere grijstinten. Het hangt dus een beetje tegen het bruine aan. Een perfecte combinatie van zacht, subtiel en warm in de keuken dus! De landelijke stijl en taupe matchen dan ook perfect. Kijk maar eens naar de voorbeelden op deze pagina. De landelijke stijl wordt gecreëerd door het reliëf in de fronten, knoppen en grepen in landelijke stijl en vaak ook het gebruik van glas in de keukenkastjes – of het open laten van kasten.

Prachtige combinaties

Taupe is een kleur die zich in de keuken makkelijk laat combineren. Plaats in jouw witte landelijke keuken bijvoorbeeld fronten in taupekleur, en kies hierboven voor een houtlook keukenblad. Houtlook is een prachtige aanvulling in de landelijke keuken en matcht prachtig met taupe. Wil je landelijk met modern combineren? Combineer dan taupe fronten met een zwart keukenblad. Omdat taupe zo’n neutrale maar toch warme kleur is, wordt het vinden van een mooie landelijke combinatie je erg makkelijk gemaakt. Misschien wil je bij jouw landelijke keuken in hoogglans taupe ook taupe op de muur aanbrengen; daarmee creëer je een prachtige eenheid in de ruimte. Ga vooral uit van wat je zelf mooi vindt, en je zult zien dat jouw landelijke keuken een prachtig geheel wordt!

Landelijke keuken taupe zwart
Landelijke keuken taupe

Verschillende opstellingen

Ook bij een landelijke keuken zijn er oneindig veel mogelijkheden voor de keukenopstelling. Ga voor een prachtige landelijke hoekopstelling, of gebruik de kleur taupe in een ruime keuken met (schier)eiland. Vooral belangrijk is om te kijken hoe jij de keuken gebruikt en natuurlijk wat er mogelijk is in de ruimte. Zo komen we samen uit op de perfecte indeling voor jouw landelijke keuken in taupe kleur. Een mooi bijkomend voordeel: taupe is een lichte kleur en zorgt ervoor dat de keukenruimte lichter en dus ruimer zal ogen. Zo komt jouw keukenopstelling nóg meer tot z’n recht.

Taupe in jouw landelijke keuken

Zoek je een landelijke keuken in taupe kleur? Dan zijn er ontzettend veel mogelijkheden. In onze keukenwinkels laten onze adviseurs je alle tinten en materialen graag zien. Kies voor een taupe kleur op de keukenfronten of op het werkblad. Door de juiste elementen uit te kiezen, creëren we samen precies de landelijke look waar jij blij van wordt. Tot snel in een van onze winkels!

Afspraak maken

Landelijke keuken in taupe kleur