Marmerlook keukens

Marmerlook keuken

Ben je opzoek naar een keuken met een luxe en unieke uitstraling? Dan is een marmer keuken misschien wel waar je naar op zoek bent. Nu is echt marmer natuurlijk best een kostbaar product. Daarom bieden we bij Kitchen4All ook marmerlook elementen aan. Denk bijvoorbeeld aan een marmerlook werkblad. Deze worden van kunststof gemaakt en zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt marmer. Daarnaast kun je marmerlook op verschillende manieren toepassen in je keuken. Wil je meer weten over marmerlook keukens? Lees dan snel verder.

Kenmerken van een marmerlook keuken

Een van de belangrijkste kenmerken van marmerlook is dat het een chique en luxe sfeer met zich meebrengt. Marmer is een natuurproduct, natuurproducten staan erom bekend een rustige en ontspannen uitstraling te hebben. Dit zie je ook terug bij marmerlook keukens. Daarnaast is marmerlook in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Zo kun je gaan voor een kleurrijk geheel of juist voor een moderne uitstraling.

Verschillende materialen

Marmerlook kan van verschillende materialen gemaakt worden. Zo heb je vaak de keuze uit kunststof of keramiek. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Kunststof is vaak wat minder kostbaar, maar keramiek weer wat degelijker. Maar in een marmerlook keuken zie je vaak ook andere materialen voorkomen. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor houtlook of natuursteen look fronten.

Marmer in de keuken
Keuken marmer

Marmerlook kleuren

Als je kiest voor een marmerlook keuken, zijn er verschillende kleuren waar je uit kan kiezen. Je zou het misschien niet verwachten, maar er zijn best veel verschillende kleuren marmerlook verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een wit werkblad met een grijze ader. Of juist gaan voor een marmerlook werkblad met een gekleurde ader. Naast wit, zwart of grijs, bieden we bijvoorbeeld ook een lichtblauw blad aan of een wit blad met een lichtgroene ader. Met welke kleuren je marmerlook kunt combineren, is dus ook afhankelijk van de kleur van het marmerlook. Een combinatie met zwart, wit of grijs komt veel voor. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een blauwe keuken met een marmerlook blad.

Een marmerlook keuken samenstellen

Als je een marmerlook keuken gaat samenstellen is het goed te bedenken welke elementen je graag in marmer zou willen. Ga je bijvoorbeeld voor een volledig marmerlook keuken? Of kies je alleen voor een marmerlook blad. Aan de hand daarvan kun je de fronten en het werkblad van jouw marmer keuken gaan uitzoeken. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld al zeker wat dat je voor zwarte fronten gaat, dan kun je daar een passend marmerlook blad bij zoeken. Maar misschien heb je wel al een heel mooi marmerlook blad of fronten gevonden en weet je zeker dat deze het moeten worden. Dan kun je het beste daarbij de rest van de kleuren en materialen erbij zoeken. Je wil natuurlijk niet dat de kleuren of materialen met elkaar vloeken. Nadat je de fronten en het werkblad hebt uitgezocht kun je bekijken wat er nog mist aan jouw complete keuken. Dit kun je dan aanvullen met de kleur van de accenten, denk aan de spoelbak, kraan en fronten. Zo past bij de ene keuken goudkleurige accenten beter, waar bij de andere Gun Metal het geheel helemaal afmaakt. We snappen dat het samenstellen van een keuken best wel een lastig proces zijn. Kom daarom gerust langs bij een van onze winkels voor advies.

Blauwe marmerlook keuken

Onze opgeleverde marmerlook keukens

Laat je inspireren

Marmeren keuken

Keukenstijlen combineren

Omdat je met marmerlook verschillende kanten op kunt, kun je met verschillende stijlen een combinatie maken. Door zwarte fronten te combineren met een marmerlook blad en zwarte accenten ga je voor een moderne touch. Of ga voor een meer landelijk geheel en voeg houtlook toe aan je marmerlook keuken. Maar ook een design keuken combineert goed met marmerlook. Kies dan voor rode, blauwe of groene fronten en combineer dat met een marmerlook blad. Zou je graag meer inspiratie op willen doen over het combineren van verschillende keukenstijlen? We hebben de meest voorkomende stijlen voor je op een rijtje gezet, zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken!

Montage

De aankoop van een nieuwe keuken kan best wel spannend zijn. Daarom zijn we er om je compleet te ontzorgen. Dit doen we niet alleen tijdens het aankoopproces, maar ook erna. De keuken wordt gratis bij je thuis bezorgd en we kunnen ook de montage voor je verzorgen. We werken samen met monteurs die jarenlange ervaring hebben. Zij monteren de keuken tot in de puntjes voor je en gaan pas naar huis als de keuken helemaal naar wens is. Want zij zijn pas tevreden als jij dit ook bent.

Marmerlook keukeninspiratie

We weten bij Kitchen4All als geen ander dat iedereen andere wensen heeft. Daarom bieden we je voldoende inspiratie aan om jouw nieuwe keuken samen te stellen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze opgeleverde keukens bij onze klanten. Of laat je inspireren door onze blogs waarin we de laatste trends uitlichten. Wil je liever inspiratie opdoen in een van onze winkels. Dat kan natuurlijk ook! Zo vind je in onze winkel een ruim aanbod aan keukenopstellingen, welke allemaal andere stijlen, kleuren en materialen hebben. En dat voor ieder budget! Zo weten we zeker dat er altijd wel een keuken is die helemaal bij je past. 

Advies voor jouw marmerlook keuken

Ben je nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden van een marmerlook keuken? Maak dan eens een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Deze bevinden zich door heel Nederland, waardoor er altijd wel een bij je in de buurt is. Onze adviseurs helpen je daar graag bij het samenstellen van jouw marmerlook keuken. Zij brengen eerst jouw wensen en behoeften in kaart en aan de hand daarvan wordt er een 3D-ontwerp voor je gemaakt. Zo weet je zeker dat je nieuwe keuken helemaal bij je past. Samen gaan we opzoek naar jouw droomkeuken!

Maak een gratis afspraak