Moderne zwarte keuken

Vind je zwarte keukens heel erg mooi en zou je graag een stijlvolle ruimte willen creëren? Kies dan voor een moderne zwarte keuken. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een stijlvol geheel, je creëert er vaak ook een hele warme ruimte mee. Ben je benieuwd naar wat een moderne zwarte keuken voor jou te bieden heeft? Wij vertellen je alles over de mogelijkheden!

Strakke moderne zwarte keuken

De stijlvolle uitstraling van een moderne zwarte keuken

Naast dat een moderne zwarte keuken een stijlvolle uitstraling met zich meebrengt, heeft deze combinatie nog veel meer te bieden. Je kunt namelijk met een moderne zwarte keuken zowel een minimalistische als een wat opvallendere keuken samenstellen. Dit ligt aan de combinatie van kleuren en materialen die je maakt. Wanneer je voor een volledig zwarte keuken kiest, ga je namelijk meer voor minimalistisch. Maar combineer je de moderne zwarte keuken met goudkleurige accenten en een marmerlook werkblad, creëer je een luxe geheel.

Moderne zwarte keuken
Zwarte moderne keuken

Kleuren en materialen die passen bij een moderne zwarte keuken

Zwart is een kleur die bij veel andere materialen en kleuren past. De moderne stijl kenmerkt zich over het algemeen door de strakke uitstraling en daar passen wat meer neutrale kleuren bij. Wanneer je voor een moderne zwarte keuken kiest, kun je een combinatie maken met bijvoorbeeld wit, grijs of beige. Je kunt ook op een subtiele manier wat kleur toevoegen door te gaan voor bijvoorbeeld blauw of groen. Wanneer je je moderne zwarte keuken wil combineren met verschillende materialen, kun je bijvoorbeeld kiezen voor marmerlook, betonlook of hout(look).

Zo stel je jouw moderne keuken samen

Het samenstellen van een keuken begint altijd bij het bepalen van de keukenopstelling. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een moderne zwarte keuken met eiland of misschien past een hoekkeuken wel beter bij je. Nadat je in beeld hebt welke opstelling de keuken krijgt, is het tijd om de kleuren en materialen van de keuken uit te zoeken. Kies je voor een volledig zwarte keuken, of ga je toch voor die combinatie met marmerlook of houtlook? Dan ontbreken de spoelbak, kraan en keukenapparatuur natuurlijk nog. De spoelbak en kraan hebben vaak kleuren als Gun Metal, mat zwart of rvs. Ook de keukenapparatuur wordt vaak in volledig zwart of rvs uitgevoerd.

Moderne zwarte keuken

Laat je inspireren

Door de moderne zwarte keukens van onze klanten

Moderne zwarte hoekkeuken

Bij welke stijl past een moderne zwarte keuken?

Als je een keuken echt helemaal naar eigen wens wil samenstellen, hoef je niet voor maar een keukenstijl te kiezen. Je kunt namelijk verschillende keukenstijlen met elkaar combineren. Zo kun je ook de moderne keukenstijl met andere stijlen combineren. Een populaire combinatie is bijvoorbeeld een landelijke moderne keuken, waar ook de zwarte kleur goed bij past. Of kies voor een volledig zwarte keuken en creëer een moderne minimalistische keuken. Ga je liever voor opvallend? Dan is een moderne design keuken wel iets voor jou. Maak dan een combinatie van zwarte fronten, een opvallend marmerlook werkblad en koperkleurige kranen.

Maak een 3D-ontwerp

Het kan best lastig zijn om je voor te stellen hoe je nieuwe keuken bij jou thuis zou staan. Maar daar bieden we een oplossing voor! Met onze keukenplanner kun je namelijk heel makkelijk een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Je kunt de afmetingen en elementen zoals ramen en deuren van jouw ruimte invoeren. Zo kun je heel makkelijk zien welke opstelling en stijl goed bij jou thuis zou passen. Het ontwerp kun je meenemen naar een van onze keukenwinkels, waar de adviseur van jouw droomkeuken realiteit gaat maken.

Doe keuken inspiratie op

Zou je graag meer keuken inspiratie op willen doen? Je kunt een bezoek brengen aan een van onze keukenwinkels. Daar vind je een ruim assortiment aan verschillende keukens. Deze keukens zijn dus allemaal anders, waardoor je goed kunt zien wat er allemaal mogelijk is. We kunnen niet alle kleuren en materialen in een complete keuken laten zien, daarom hebben we van al onze werkbladen en fronten een staal. Deze zijn ook ideaal om een moodboard mee te maken. Zo zie je direct of de combinatie die jij voor ogen hebt ook echt bij je past.

Plan jouw winkelbezoek