Rechte keuken met hout

Een rechte keuken past in vrijwel iedere ruimte, je kunt de opstelling namelijk zo groot of zo klein maken als je zelf wil. Daarnaast kun je iedere kleur, materiaal of stijl toevoegen aan deze opstelling. Ben je op zoek naar een rechte keuken met hout? Dan ben je bij ons aan het goede adres, we bieden namelijk een ruim assortiment rechte keukens met hout aan.

Rechte keuken met hout

Je kunt aan je rechte keuken op verschillende manieren hout toevoegen. Zo is er de mogelijkheid om voor een volledig houten keuken te kiezen, waarmee je echt een landelijke keuken creëert. Maar wil je het hout liever op een subtielere manier toevoegen? Combineer dan houten fronten met een andere kleur werkblad, zoals zwart. Je kunt ook kiezen voor een hout(look) werkblad en deze combineren met bijvoorbeeld witte fronten. Heb je onder- en bovenkasten? Dan kun je ook nog kiezen voor een combinatie van twee kleuren en/of materialen fronten.

Design rechte keuken met hout
Landelijke rechte keuken met hout

Verschillende keukenstijlen

Met een rechte keuken van 6 meter met hout kun je veel verschillende kanten op en dus ook verschillende keukenstijlen creëren. Vaak wordt gedacht dat hout garant staat voor een landelijke uitstraling, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Door bijvoorbeeld zwarte elementen aan je rechte keuken met hout toe te voegen, creëer je een industriële uitstraling. Maar ook een moderne rechte keuken met hout is mogelijk. Kies dan voor een combinatie van zwarte fronten en een houtlook werkblad. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden! Kom gerust een langs in de winkel om je te laten inspireren. Of neem eens een kijkje bij onze keukenopstellingen. We hebben de meest voorkomende stijlen voor je op een rijtje gezet, zo kun je ze eenvoudig met elkaar vergelijken.

Rechte keuken met houtlook

Hout is een relatief kostbaar materiaal, daarom bieden we bij Kitchen4All ook houtlook keukens aan. Houtlook is nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout en creëert dezelfde landelijke en warme uitstraling. Houtlook is daardoor een goed alternatief voor hout. Zo bieden we verschillende houtlook werkbladen en hebben we een ruim assortiment aan houtlook keukenfronten. Hierdoor kunnen we voor ieder budget een rechte keuken met hout realiseren. Daarnaast is hout ook geen geschikt materiaal voor een werkblad vanwege het vocht. Dus wil je graag een houten werkblad? Ga ook dan voor houtlook!

Rechte keuken met hout
Rechte keuken met houtlook

Jouw rechte keuken met hout samenstellen

Ben je er over uit? Is een lange rechte keuken met hout echt iets voor jou? Maak dan een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Je kunt daar in alle rust rondkijken, maar je ook laten adviseren door een van onze deskundige adviseurs. Zij beginnen altijd met een kennismaking, waarbij ze jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Op basis daarvan voorzien ze je van advies én maken een 3D-ontwerp van je nieuwe keuken voor je. Zo weet je precies hoe je nieuwe rechte keuken met hout eruit komt te zien, wel zo fijn!

Plan een gratis adviesgesprek