Rechte keukens met hout

Ben je op zoek naar een praktische keukenopstelling met een warme en natuurlijke stijl? Dan biedt een rechte keuken met hout precies waar je naar op zoek bent. Wil je graag inspiratie opdoen voor jouw rechte keuken met hout? Lees dan snel verder. Of breng een bezoek aan een van onze keukenwinkels waar je alles voor jouw rechte keuken met hout vindt.

Keuken recht met hout

De warme sfeer van een rechte keuken met hout

De rechte keuken staat bekend om de praktische eigenschappen. Je kunt deze opstelling namelijk zo lang of zo kort mogelijk maken als je dat zelf wil. Daarnaast kun je extra opbergruimte creëren door te kiezen voor hoge kasten of bovenkasten. Hout is een natuurlijk materiaal welke dus een heel warme uitstraling heeft. Door hout toe te voegen aan jouw rechte keuken, ontstaat er een heel warme en praktische ruimte. Ideaal wanneer je een open keuken hebt!

Rechte keuken met hout
Landelijke rechte keuken met hout

Zo voeg je hout toe aan jouw rechte keuken

Hout kun je op vele manieren toevoegen aan je keuken, dat maakt het ook zo’n ideaal materiaal voor keukens. Nu is echt hout best kostbaar, dus we snappen dat je hier liever niet voor kiest. Daarom bieden we ook een imitatiematerialen aan welke je vrijwel niet van echt hout kunt onderscheiden. Ook houtlook kun je op verschillende manieren toevoegen aan de keuken. We bieden verschillende soorten hout(look) fronten aan, deze kun je combineren met een andere kleur of materiaal werkblad. Wil je een volledig houten keuken creëren? We hebben ook diverse houtlook werkbladen in ons assortiment. En die houtlook werkbladen kun je natuurlijk ook met verschillende kleuren fronten combineren.

Combineer hout met andere kleuren en materialen

Je kunt hout niet alleen op allerlei manieren toevoegen aan de keuken, maar ook met vele kleuren en materialen combineren. Je kunt gaan voor een combinatie met een opvallende kleur, zoals roze, lichtgroen of donkerblauw. Of kies voor een wat rustiger geheel en combineer hout met zwart, beige of lichtgrijs. Daarnaast combineren marmerlook, betonlook en natuursteen prachtig met hout. Je kunt dus op vele manieren een rechte houten keuken samenstellen.

Zwarte rechte houten keuken

Laat je inspireren

door de keukens van onze klanten

Rechte keuken met licht hout

De perfecte keukenstijlen voor een rechte keuken met hout

Wil je graag een rechte keuken met hout, maar ben je er nog niet over uit welke stijl jouw keuken krijgt? Een keukenstijl die bijvoorbeeld goed past bij hout, is de landelijke keuken. Kies voor mintgroene fronten met een raamoptiek en combineer dit met een houtlook werkblad en rvs-accenten. Of ga juist voor een hele luxe stijl en combineer houtlook fronten met een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten. Kies jij toch liever voor Scandinavisch? Ga dan voor een houtlook werkblad en combineer deze met beige fronten en goudkleurige of koperkleurige accenten. En zo kun je voor nog veel meer keukenstijlen kiezen!

Altijd compleet ontzorgt bij Kitchen4All

Vind je het kopen van een nieuwe keuken best wel spannend? Wanneer je bij ons een keuken koopt, hoef jij je nergens zorgen over te maken. Wij staan namelijk het gehele proces voor je klaar om jou te ontzorgen. We doen dit in de winkel door je te voorzien van een deskundig en onafhankelijk advies. Ook maken we een gratis 3D-ontwerp voor je, zodat je zeker weet dat dit jouw nieuwe droomkeuken is. Na de aankoop van de keuken bezorgen we deze bij je thuis. En ook de montage nemen we graag voor je uit handen.

Laat je adviseren

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw rechte keuken met hout? Maak dan een gratis én vrijblijvende afspraak bij een van onze keukenwinkels. Daar word je ontvangen door een van onze adviseurs. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden je wensen in kaart gebracht en word je van advies voorzien. Jullie lopen samen een rondje door de winkel om de kleuren en materialen van jouw nieuwe badkamer uit te zoeken.

Plan jouw adviesafspraak