Zwarte rechte keuken

De rechte keuken is een diverse keukenopstelling, die in vrijwel iedere ruimte past. De lengte van een rechte keuken kun je zelf bepalen, waardoor je deze opstelling dus makkelijk aanpasbaar is aan de ruimte. Ook kun je een rechte keuken helemaal samenstellen zoals je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rechte keuken met hout of een moderne rechte keuken. Is een zwarte rechte keuken meer iets voor jou? Lees dan snel verder, wij vertellen je namelijk alles over zwarte rechte keukens!

Rechte keuken met zwart

Een zwarte rechte keuken kun je op verschillende manieren creëren. Je kunt zoveel zwart aan de keuken toevoegen als je zelf wilt. Dus is een volledig zwarte rechte keuken voor jou wat te veel van het goede? Kies dan voor een combinatie van zwarte fronten en een andere kleur of materiaal werkblad, zoals marmerlook. Kies je voor een rechte keuken met kastenwand? Dan kun je de bovenkasten ook een andere kleur geven. Hiermee ontstaat er ook direct een speels effect in de keuken!

Rechte zwarte keuken
Rechte keuken zwart

Samenstellen zwarte rechte keuken

Zwarte rechte keukens kun je dus op verschillende manieren samenstellen. We zien niet vaak dat er voor een volledige zwarte rechte keuken gekozen wordt. Dat komt omdat dit erg donker kan gaan ogen in de ruimte. De materialen en kleuren waar het meest mee gecombineerd wordt zijn houtlook, betonlook, marmerlook, grijs en wit. Iedere kleur en materiaal zorgt er weer voor dat de keuken een eigen sfeer en uitstraling krijgt. Waar je met marmerlook een luxe sfeer creëert, ontstaat er met betonlook meer een robuuste uitstraling.

Verschillende keukenstijlen

Je kunt met een zwarte rechte keuken van hout dus veel verschillende kanten op. Er zijn dan ook meerdere keukenstijlen geschikt voor een zwarte rechte keuken. De meest voorkomende stijlen zijn de moderne, luxe, landelijke en industriële keuken. In deze stijlen komt namelijk zwart terug in het kleurenpallet. Hoe kun je deze stijlen dan creëren? De samenstelling van verschillende kleuren en materialen geven de keuken een bepaalde stijl. Zo kan een moderne keuken uit zwarte fronten en een wit werkblad bestaan, maar ook uit een zwart werkblad en groene fronten. Er zijn dus meerdere manieren om een keukenstijl te creëren. Zou je graag meer informatie willen over de verschillende keukenstijlen en het samenstellen hiervan? Kom dan eens langs bij een van onze winkels.

Zwarte rechte keuken
Zwarte rechte keuken landelijk

Meer keukeninspiratie opdoen?

Zou je graag meer keukeninspiratie op willen doen voor je nieuwe zwarte rechte keuken? Laat je inspireren door onze opgeleverde keukens bij onze klanten. Je vindt hier verschillende zwarte rechte keukens, ieder met een eigen sfeer en uitstraling. Al onze keukens zijn namelijk maatwerk, waardoor iedere keuken uniek is. Wil je liever in de winkel keukeninspiratie op komen doen? Dan kan dit natuurlijk ook. Maak een afspraak of loop spontaan eens binnen. Onze winkels zijn door heel Nederland gevestigd waardoor er altijd wel een in de buurt zit. We zetten de koffie voor je klaar!

Onze Kitchen4All winkels