Moderne rechte keuken

Hou jij echt van een keuken met een strakke, minimalistische en stijlvolle uitstraling? Dan is een moderne keuken waarschijnlijk waar je naar op zoek bent. Moderne keukens kun je in verschillende opstellingen verkrijgen, waaronder een rechte opstelling. We vertellen je op deze pagina meer over moderne rechte keukens. Laat je inspireren!

Kenmerken moderne rechte keuken

Als het om moderne keukens gaat denken mensen al snel aan een grote en luxe keukenopstelling. Maar niet iedere ruimte leent zich natuurlijk voor zo’n grote opstelling. Een moderne rechte keuken biedt dezelfde strakke en minimalistische uitstraling als bijvoorbeeld een keuken met een kookeiland. Je kunt dus prima voor een wat kleinere opstelling kiezen, zonder dat de moderne uitstraling verloren gaat. Een belangrijk kenmerk van rechte keukens is dat de opstelling relatief weinig ruimte in beslag neemt, maar wel veel opberg- en werkruimte creëert. Daardoor is deze opstelling voor iedere ruimte geschikt!

Moderne rechte keuken
Kleine moderne keuken

Voordelen rechte keuken

We benoemden net al een voordeel van een rechte keuken: deze opstelling biedt veel opberg- en werkruimte. Maar deze keukenopstelling is ook nog eens veelzijdig. Zo heb je de keuze om voor bovenkasten te kiezen, maar dit hoeft natuurlijk niet. Als je graag wat extra opbergruimte wil creëren kun je ook kiezen voor een rechte keuken met een kastenwand. Daar kun je ook je apparatuur in laten plaatsen, waardoor deze geen extra ruimte innemen. Het laatste voordeel is dat rechte keukens in iedere stijl verkrijgbaar is. Waardoor je dus ook een moderne rechte keuken kunt creëren.

Samenstellen moderne rechte keuken

Het samenstellen van een moderne rechte keuken kun je op verschillende manieren doen. Een van de meest voorkomende keuze is een greeploze keuken. Hiermee weet je zeker dat je een prachtige moderne rechte keuken kunt realiseren. In een moderne rechte keuken zul je niet snel felle kleuren tegenkomen. Kies daarom bij het samenstellen van een moderne rechte keuken bijvoorbeeld voor witte, grijze, zwarte of zandkleurige fronten. Vaak wordt er een combinatie gemaakt van lichte fronten en een donker blad, of precies andersom, donkere fronten met een licht blad. Een volledig donkere keuken is al snel te donker in een ruimte. Een hele lichte keuken kan naar tijdloos of landelijk neigen. De andere elementen van de keuken, zoals de kraan en de spoelbak, zijn vaak mat zwart, van rvs of Gun Metal. Je kunt dus veel verschillende combinaties maken met een moderne rechte keuken, waardoor je de keuken creëert die bij je past.

Rechte keuken modern
Donkere moderne rechte keuken

Direct de scherpste prijs

Ben je enthousiast geworden na het lezen over moderne rechte keukens? Kom dan eens naar een van onze keukenwinkels. Onze deskundige adviseurs helpen je daar graag met het ontwerpen van je nieuwe keuken. Nadat jullie samen de kleuren en materialen hebben uitgezocht, maakt de adviseur een gratis 3D-ontwerp voor je. Als je tevreden bent met het ontwerp bieden we je een offerte aan met direct de scherpste prijs. We houden bij Kitchen4All namelijk niet van gedoe of kleine lettertjes, maar van eerlijkheid en transparantie. Ook vinden we het belangrijk dat je zeker weet dat je nieuwe keuken perfect bij je past. Daarom bieden we je voldoende bedenktijd aan!

Maak hier een vrijblijvende afspraak