Kleine hoekkeuken

Heb je niet zo heel veel keukenruimte tot je beschikking, maar wil je wel alle ruimte optimaal kunnen benutten? Dan is een kleine hoekkeuken dé keukenopstelling waar jij naar op zoek bent. Een dergelijke kleine keuken wordt, zoals je al wel uit de naam kunt opmaken, in een hoek van de ruimte geplaatst. In vergelijking met een rechte keuken gaat een kleine hoekkeuken dus ‘de hoek om’. Het heeft dan ook de vorm van een ‘L’. Hierdoor voorkom je loze ruimte en kun je alle ruimte die er is, hoe groot of hoe klein ook, goed benutten.

Ben je benieuwd of een kleine hoekkeuken ook iets voor jou is? Maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels. Onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord onder het genot van een vers gezet kopje koffie!

De voordelen van hoekkeuken klein

Wist je dat een kleine hoekkeuken één van de meest gekozen keukenopstellingen is? Dat een kleine hoekkeuken zo populair is, heeft vooral te maken met de vele voordelen. Het is namelijk een zeer praktische complete keuken die veel meer opbergruimte biedt dan een standaard rechte keuken. Ook de ruimte in de hoek kan optimaal worden benut door gebruik te maken van een zogenaamde carrouselkast. Dit is een kast die beschikt over twee legplanken die je rond kunt draaien. Zo kun je bijvoorbeeld al jouw pannen slim opbergen en gemakkelijk pakken. Nog luxer zijn de carrouselkasten met legplanken die je deels naar buiten kunt draaien. Jezelf in allerlei onmogelijke posities wringen is hiermee verleden tijd.

Met een L-vormige keuken heb je echter niet alleen veel opbergruimte tot je beschikking, maar ook veel ruimte om aan te werken. Ook krijgt de ruimte er een open uitstraling door. Hoe klein de beschikbare keukenruimte ook is, met een kleine hoekkeuken zal de ruimte altijd groter ogen en aanvoelen dan wanneer je kiest voor een rechte opstelling. Een win-win situatie dus!

Kleine hoekkeuken voordelen
Voordelen kleine hoekkeuken

Een kleine hoekkeuken voor iedere stijl

Een kleine hoekkeuken is in verschillende stijlen te verkrijgen. Van modern en strak tot landelijk. Ga je bijvoorbeeld voor een simpele, maar elegante witte keuken of past een zwarte industriële keuken meer bij jou? Houd je van hoogglans of is een matte afwerking van de keukenkastjes meer jouw smaak? Uiteraard heb je bovendien de keuze uit verschillende soorten en materialen aanrechtbladen. Van graniet tot RVS. Ben je helemaal weg van greeploze keukens? Bij ons vind je altijd een kleine hoekkeuken met bar die past bij jouw smaak en stijl.

Op zoek naar kleine hoekkeuken ideeën en inspiratie?

Ben je op zoek naar tips, ideeën en inspiratie voor jouw nieuwe kleine hoekkeuken met raam? Bij ons vind je de meest actuele trends op het gebied van keukens en keukeninrichtingen. Wij delen regelmatig de nieuwste trends en tips met jou. Neem voor meer nóg meer inspiratie ook eens een kijkje bij onze opgeleverde keukens.

Kleine hoekkeuken
Hoekkeuken klein

Een kleine hoekkeuken kopen doe je bij Kitchen4All

Wanneer je voor ons kiest bij het uitzoeken van je nieuwe kleine hoekkeuken kun je rekenen op deskundig advies en persoonlijke betrokkenheid. We passen het ontwerp net zo vaak aan totdat jij er 100 procent tevreden mee bent. Pas dan zijn wij ook tevreden! Maak snel een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt. Samen komen we tot een mooie oplossing voor jouw droomkeuken.