Hoekkeuken met hout

De hoekkeuken staat bekend om de veelzijdigheid en de vele mogelijkheden die deze opstelling te bieden heeft. Je kunt deze keukenopstellingen niet alleen op verschillende manieren indelen, maar ook voorzien van alle kleuren, materialen en stijlen. Hou je bijvoorbeeld echt van hout? Dan kun je dus gaan voor een hoekkeuken met hout. Wil je hier graag meer over weten? Lees dan snel verder en laat je inspireren door onze hoekkeukens met hout!

Hoekkeukens met hout

De veelzijdigheid van een hoekkeuken met hout

Hoekkeukens zijn dus heel erg veelzijdig. Je kunt de afmetingen van de opstelling zelf bepalen en daarnaast kiezen hoe je de keuken inricht. Ga je bijvoorbeeld voor een carrouselkast? Wil je graag bovenkasten of een aantal hoge kasten? Allemaal mogelijkheden die je hebt wanneer je voor een hoekkeuken kiest! Niet alleen de hoekkeuken is erg veelzijdig, ook hout is heel divers. Je kunt hout namelijk gebruiken voor vele keukenstijlen en daarnaast combineren met een ruim assortiment aan kleuren en andere materialen. Dit maakt dan ook dat een hoekkeuken met hout heel erg veelzijdig is.

Donkere hoekkeuken met hout
Blauwe hoekkeuken met hout

Maak een combinatie met andere kleuren en materialen

Als je voor een hoekkeuken met hout kiest, kun je natuurlijk de gehele keuken bekleden met hout. Maar dit hoeft natuurlijk niet, je kunt ook voor allerlei andere kleuren en materialen kiezen. Creëer bijvoorbeeld een lichte ruimte en kies voor kleuren als beige, lichtgrijs of taupe. Maar je kunt ook voor een donkere ruimte gaan en kiezen voor een hoekkeuken met zwart en hout.. Of ga juist voor een keuken met een wat opvallendere kleur en kies voor blauw, rood of Jadegroen. Je kunt hout eigenlijk met alle kleuren combineren. Bovendien zijn er ook nog verschillende materialen die je kunt toevoegen aan je hoekkeuken met hout. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van houtlook fronten en een marmerlook of betonlook werkblad.

Zo stel je een hoekkeuken met hout samen

Ben je van plan om een hoekkeuken met hout samen te gaan stellen? Dan zijn er een aantal stappen die je doorloopt om tot de perfecte keuken te komen. We hebben deze stappen voor je op een rijtje gezet. Geen zorgen: in de winkel staat er een adviseur voor je klaar die je helpt in dit proces!

1. Ontwerp van de keuken: het samenstellen van de keuken begint altijd bij het ontwerp ervan. Daarbij draait het in eerste instantie voornamelijk om de opstelling van de keuken. Deze bepaalt namelijk de verdere aankleding ervan.

De combinatie van het werkblad en de fronten: nadat je tevreden bent met de opstelling én het ontwerp van de keuken, is het tijd voor het echte werk! In deze stap ga je het werkblad en de fronten uitzoeken. We bieden in de winkel van vrijwel ieder werkblad en front een staal. Zo kun je dus je eigen moodboard maken en goed zien of dit de combinatie is waar je naar op zoek bent.

3. Voeg de accenten toe: als je de fronten en het werkblad hebt uitgezocht, kun je de kraan en de spoelbak uitzoeken. Vaak wordt hierbij gekozen voor dezelfde kleur, zodat er een mooie eenheid ontstaat. Heb je een keuken met grepen of greeplijsten? Dan zoek je ook deze uit.

4. Kies jouw keukenapparatuur: dan ben je alweer aangekomen bij de laatste stap en dat is het uitzoeken van de keukenapparatuur. Tijdens het uitzoeken bekijk je welke functionaliteiten je graag zou willen in je nieuwe apparaten en welk design goed bij de rest van de keuken past.

Zwarte hoekkeuken met hout

Laat je inspireren

door de opgeleverde keukens van onze klanten

Grafietzwarte hoekkeuken met hout

Kies de keukenstijl die bij je past

Wanneer je aan een hoekkeuken met hout denkt, zul je waarschijnlijk al snel een landelijke keuken voor je zien. De landelijke keukenstijl is dan ook een van de stijlen die goed bij deze keukens past. Maar je kunt jouw hoekkeuken met hout van nog veel meer keukenstijlen voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een luxe keuken, welke je kunt creëren door te kiezen voor beige fronten, een houtlook werkblad en goudkleurige accenten. Ga jij liever voor de retro look? Maak dan een combinatie van mintgroene fronten met een raamoptiek, een houtlook werkblad en rvs-accenten. Of past een Scandinavische keuken toch beter bij jou? Combineer dan houtlook fronten met een licht werkblad en goudkleurige accenten. En zo kun je uit nog veel meer keukenstijlen kiezen voor jouw nieuwe houten hoekkeuken!

Direct de scherpste prijs bij Kitchen4All

Heb je een hoekkeuken met hout samengesteld die helemaal bij je past? Dan ontvang je een offerte met daarin direct de scherpste prijs. We houden bij Kitchen4All niet van gedoe, onderhandelingen of kleine lettertjes. We willen dat je direct weet waar je aan toe bent en daarom ontvang je een eerlijke en transparante prijsopgave. Bovendien vinden we het belangrijk dat je zeker weet dat dit jouw nieuwe droomkeuken is en bieden je daarom voldoende bedenktijd aan.

Maak een gratis afspraak

Bij het samenstellen van een nieuwe keuken snappen we heel goed dat je graag wat advies zou willen ontvangen. Daarom staan in onze keukenwinkels onze ervaren en deskundige adviseurs voor je klaar. Aan de hand van jouw wensen en behoeften zullen zij je van advies voorzien. Ook maken zij een gratis 3D-ontwerp, welke ze net zo vaak aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent. Je kunt via onderstaande knop eenvoudig een afspraak inplannen. Deze is gratis en volledig vrijblijvend!

Plan jouw afspraak