Hoekkeuken hout

Een hoekkeuken is een zeer veelzijdige en diverse keukenopstelling. Je kunt deze namelijk op verschillende manieren indelen én qua afmetingen helemaal aanpassen op jouw ruimte. Een opstelling die dus voor zowel grote en kleine ruimtes geschikt zijn. Daarnaast kun je deze opstelling iedere kleur, materiaal en stijl krijgen. Ben je op zoek naar een hoekkeuken met een landelijke sfeer? Dan is een hoekkeuken met hout misschien wel iets voor jou.

Hoekkeuken met hout

Omdat hoekkeukens zo divers zijn, kun je op verschillende manieren een hoekkeuken met kastenwand en hout creëren. Je kunt kiezen voor houten fronten en de gehele keuken hiermee bekleden. Maar we zien ook geregeld een combinatie van verschillende fronten. Zo past zwart prachtig bij hout. Daarnaast zijn houtlook werkbladen enorm populair. Deze kun je combineren met houten fronten en daarmee voor een volledig houten keuken gaan. Of voor een prachtige combinatie met zwart of wit.

Hoekkeuken met houtlook
Hoekkeuken met hout

Hoekkeuken met houtlook

Hout kan best een kostbaar materiaal zijn, daarnaast kan hout ook niet goed tegen vocht. Het is daarom geen geschikt materiaal voor werkbladen. Daarom bieden we houtlook fronten en werkbladen aan. Hiermee kun je voor ieder budget een hoekkeuken met hout creëren. Bovendien is je keuken dan ook gewoon bestand tegen vocht. Houtlook is vrijwel niet van echt hout te onderscheiden, waardoor het een prachtige vervanger is voor echt hout. Wil je graag meer informatie over houtlook? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels en laat je adviseren.

Hoekkeuken met hout samenstellen

Een houten hoekkeuken met eiland kent dus veel verschillende variaties en je kunt er veel verschillende stijlen mee creëren. Voordat je start met het samenstellen van je hoekkeuken met hout, is het goed te bedenken welke keukenstijl bij je past. Iedere combinatie zorgt namelijk weer voor een andere stijl. Bij hout wordt namelijk al snel aan landelijk gedacht, maar er is nog veel meer mogelijk. Naast een combinatie met wit, zwart of grijs, combineren kleuren als beige, blauw en groen ook prachtig met hout. Kies bijvoorbeeld voor donkerblauwe fronten, goudkleurige accenten en een houtlook werkblad. Je hebt dan een luxe hoekkeuken met hout. Bij een combinatie met zwarte fronten, zwarte accenten en een houtlook werkblad creëer je juist weer een prachtige moderne hoekkeuken met hout.

Hoekkeuken hout
Houten hoekkeuken

Direct de scherpste prijs

Ben je enthousiast geworden over een hoekkeuken met hout? Kom dan eens naar een van onze winkels. Daar helpen onze deskundige adviseurs je graag met het samenstellen van je nieuwe keuken. Ze voorzien je niet alleen van advies, maar maken ook een 3D-ontwerp van je hoekkeuken met hout voor je. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan bieden we je een offerte aan met daarin direct de scherpste prijs. We houden niet van gedoe of onderhandelingen, maar van eerlijkheid en transparantie. Kom dus snel langs bij een van onze winkels. Deze zijn door heel Nederland gevestigd, waardoor er altijd wel een in de buurt is. We zetten de koffie voor je klaar!

Vind jouw Kitchen4All winkel