Zwarte keuken industrieel

Wanneer je de woonkamer ook al volgens de industriële interieurstijl hebt ingericht, is het natuurlijk wel zo mooi om die stijl door te trekken naar de rest van je woning. Zo wordt het één geheel, waardoor het wat rustiger oogt. Zeker met een open keukenstijl is het belangrijk om goed na te denken over de stijl van je keuken. Heb je gekozen voor een industrieel interieur? Laat dat dan doorlopen in de keuken en kies dus ook hier voor een zwarte keuken met industrieel design.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een zwarte keuken met industrieel ontwerp? Neem dan zeker eens een kijkje op deze pagina of kom naar een van onze winkels om een complete keuken te bekijken. Zo kun je in het echt zien hoe mooi zo’n keuken in het zwart met industrieel design eruit ziet.

Zwarte industriële keuken: de trend van nu

Zeg je industrieel, dan zeg je zwart. Zwart is toch wel dé kleur die de boventoon voert bij een industriële keuken. Vandaar dat een mat zwarte keuken met industrieel ontwerp zeer gewild is deze tijd. Sommige mensen vinden zwart maar een saaie kleur, maar ons ruime aanbod aan zwarte industriële keukens bewijst maar weer dat een dergelijke keuken echt niet saai hoeft te zijn. Hoe wij een zwarte keuken met industrieel design zouden omschrijven? Robuust, stoer en met een rauw randje. Deze kenmerken zie je op meerdere manieren in het materiaalgebruik terugkomen.

Zwarte keuken industrieel kopen
Zwarte industriële keuken

Stoere materialen en een matte afwerking

Kenmerkend voor een zwarte keuken met hout met industrieel ontwerp zijn de stoere materialen en een matte afwerking. Hoogglanzende kastdeurtjes zul je hier dan ook niet tegenkomen. Wat je wel veel ziet bij deze zeer populaire keukenstijl, is de betonlook. Vaak wordt er gekozen voor een betonlook aanrechtblad. Beton heeft immers een robuuste uitstraling wat prachtig staat bij een stoere zwarte keuken met industrieel design. Andere materialen die veel gebruikt worden zijn onder meer glanzend roestvrij staal, onafgewerkt of verweerd hout en ruw leer. Kies bijvoorbeeld voor kastdeurtjes van ruw hout, voorzien van stoere leren handgrepen. Omdat een zwarte keuken met industrieel ontwerp vrij modern is, wordt er ook vaak gekozen voor een greeploze keuken.

Een zwarte keuken met industrieel ontwerp staat heel mooi tegen een ouderwetse bakstenen muur. Ook hoeven leidingen en dergelijke niet weggewerkt te worden. Integendeel, bij een dergelijke stijl mogen leidingen en pijpen juist gezien worden. Vooral materialen als glanzend roestvrij staal en koper gaan erg goed samen met een zwarte keuken met industrieel ontwerp. Deze onafgewerkte uitstraling zie je ook terugkomen in de verlichting. Een grove industriële fabriekslamp met een simpel peertje maakt jouw keuken helemaal af!

Inspiratie zwarte keuken industrieel

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Op onze website vind je tal van voorbeelden hoe je jouw zwarte keuken met industrieel design vorm zou kunnen geven. Kijk ook zeker even op de pagina ‘opgeleverde keukens’. Hier vind je foto’s en informatie over de verschillende complete keukens die wij de afgelopen tijd hebben mogen opleveren. En waar onze klanten erg blij mee zijn! Daarnaast vind je op onze website veel informatie over de allerlaatste keukentrends en designs.

Inspiratie zwarte keuken industrieel
Keuken zwart industrieel

Zwarte keuken industrieel kopen?

Wil je een zwarte keuken met industrieel design kopen? Onze medewerkers voorzien je graag van advies en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij doen ons uiterste best om jouw droomkeuken samen met jou te realiseren.We verzorgen het ontwerp en het inmeten van de keuken tot en met de montage en de oplevering. Hierbij kun je rekenen op professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid van onze experts. Tot slot krijg je bij ons voldoende bedenktijd. Wij vinden het immers belangrijk dat jij tevreden bent met jouw zwarte keuken met industrieel design. Transparantie en eerlijkheid, dat is waar wij voor staan!