Maak een afspraak voor keukenadvies incl. gratis 3D ontwerp

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, moeten we precies weten hoe of wat jij wilt. Dit betekent dan ook dat onze adviseurs je graag een luisterend oor bieden. Dit gebeurt natuurlijk onder het genot van een kop thee of koffie. We bespreken jouw specifieke wensen en voorkeuren en ontwikkelen zo een globaal beeld van je nieuwe keuken of keukenvloer. Vervolgens ga je samen met de jouw adviseur de showroom in waar je inspiratie opdoet en producten uit kan zoeken. Iets moois gezien? Wij hebben het!

Sinds kort beschikt onze website over een chatfunctie maar het is ook mogelijk om direct met de dichtstbijzijnde vestigingen contact op te nemen via WhatsApp. De voordelen hiervan? Je hebt snel persoonlijk contact, je kunt eenvoudig foto's en ideeën uitwisselen en via WhatsApp is het mogelijk om te videobellen! Stel nu jouw vraag in de chat of vind hieronder het WhatsApp nummer van de dichtstbijzijnde vestiging.

Afspraak inplannen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Klanten beoordelen ons via Qasa met een
Man die naar linksboven wijst

De 4 zekerheden van Kitchen4all:

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-
  •  100% prijstransparantie
  • Vakkundige montageservice 
  • 'Standaard' 5 jaar garantie op een Duitse kwaliteitskeuken

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

Opgeleverde keuken familie van Asselt

IJsselmuiden

Deze frisse strakke Gio keuken is uitgevoerd in een prachtige zacht grijze tint. In combinatie met de zwarte details maakt het een stijlvolle keuken. In het granieten werkblad zit een zwarte onderbouw spoelbak verwerkt wat een mooi stoer geheel geeft.

Opgeleverde keuken familie Mulder

Putten

Deze moderne keuken is net opgeleverd en moet nog worden aangekleed, maar ziet er nu al prachtig uit! De greeploze keuken beschikt over LED verlichting in de greeplijst wat zorgt voor een gezellige sfeer in de ruimte.

Onze vestigingen zijn ondanks het Coronavirus wel open! Wij nemen uw gezondheid echter zeer serieus. Meer weten?  Lees meer!

9,6