Maak een gratis digitale afspraak of een afspraak voor een adviesgesprek bij jou thuis!

Adviesgesprek bij je thuis, wij komen bij je langs!

Bij de aanschaf van een complete keuken komt veel kijken. Onze adviseurs komen graag bij je thuis om de keuken op te meten en geheel vrijblijvend te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Na het opmeten wordt er een 3D-ontwerp gemaakt zodat je precies weet hoe de ruimte eruit komt te zien. Indien gewenst bespreken we uiteraard ook de volledige montage, zo ben je helemaal ontzorgd! Natuurlijk volgen we de adviezen van het RIVM en houden we ons uiteraard aan de 1,5 meter afstand, dragen we mondkapjes en desinfecteren we onze handen.

Tevens zijn digitale afspraken bij ons mogelijk. Wij helpen je tijdens een (digitaal)adviesgesprek met een keukenadvies op maat. Graag nemen wij rustig de tijd om een totaaladvies (inclusief gratis 3D-ontwerp) te geven, passend bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden. Zo voorkom je naderhand onjuistheden. Wij zijn er voor iedereen en maken graag ook jouw keukendroom betaalbaar. Laat je overtuigen en plan direct een afspraak aan huis kies voor een afspraak op afstand.

Dus twijfel niet, wij blijven bereikbaar voor meer informatie. We proberen ieder zo goed mogelijk te helpen en zullen dit, ten alle tijden, volgens de richtlijnen doen.

Gratis digitale afspraak of thuisadvies?

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Klanten beoordelen ons via Qasa met een
Man die naar linksboven wijst

De 4 zekerheden van Kitchen4all:

  • Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-
  •  100% prijstransparantie
  • Vakkundige montageservice 
  • 'Standaard' 5 jaar garantie op een Duitse kwaliteitskeuken

Recent opgeleverde keukens van Kitchen4all

9,7