Moderne witte keuken

Wil je graag een frisse, minimalistische keuken samenstellen met een strak design? Misschien is een moderne witte keuken wel iets voor jou. Met de witte kleur creëer je de frisse en minimalistische uitstraling.  De moderne stijl zorgt ervoor dat het strakke geheel ontstaat. Wil je weten welke mogelijkheden een moderne witte keuken nog meer biedt? Je leest het hieronder!

Moderne witte keukens

De kenmerken van een moderne witte keuken

Een moderne witte keuken kenmerkt zich niet alleen door de frisse, minimalistische en strakke uitstraling, deze moderne keukens bieden nog veel meer! Zo zorgt de lichte kleur ervoor dat de ruimte groter oogt, wat zeker fijn is als je over een wat kleinere keuken beschikt. Daarnaast is wit natuurlijk een hele makkelijke kleur om te combineren, waardoor deze combinatie heel veelzijdig is. Denk bijvoorbeeld aan een moderne witte keuken met hout of een moderne zwart witte keuken. Het kan allemaal!

Combineer kleuren en materialen met een moderne witte keuken

We benoemden net al dat de witte kleur heel eenvoudig te combineren is. Bij de moderne stijl wordt er vaak gekozen voor neutrale kleuren als beige, grijs en zwart. Deze drie kleuren combineren ook erg goed met wit. Daarnaast zou je ook voor een combinatie met groen, blauw en misschien wel rood kunnen gaan. Door de juiste combinatie te maken passen deze kleuren namelijk ook erg goed bij de moderne keukenstijl. Er zijn ook een aantal materialen die goed passen bij een moderne witte keuken. Denk bijvoorbeeld aan een hout(look), marmerlook of betonlook.

Moderne witte keuken
Witte moderne keuken

Een moderne witte keuken samenstellen

Het samenstellen van een moderne witte keuken begint bij het uitzoeken van de opstelling. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rechte moderne witte keuken of een moderne witte keuken met eiland. Als je er over uit bent welke opstelling je nieuwe keuken krijgt, is het tijd om de combinatie van kleuren en materialen uit te zoeken. Daarbij start je met de fronten en het werkblad. Je kunt bijvoorbeeld voor een volledig witte keuken gaan, twee verschillende fronten combineren of voor een ander materiaal werkblad kiezen. De volgende stap is het uitzoeken van de accenten van de keuken. Het gaat daarbij om de spoelbak, kraan en fronten. De kleuren die bij de moderne stijl vaak voorkomen zijn rvs, mat zwart en Gun Metal. Om je keuken compleet te maken heb je natuurlijk ook nog keukenapparatuur nodig. Wanneer je de perfecte apparaten hebt gevonden, is je nieuwe keuken compleet.

Doe keuken inspiratie op

Met de keukens van onze klanten

Verschillende keukenstijlen combineren met een moderne witte keuken

Je kunt de moderne witte keuken combineren met een aantal andere keukenstijlen. Door een combinatie met een andere stijl te maken, creëer je geheel je eigen, unieke keuken. Bij een witte moderne keuken past bijvoorbeeld heel goed de minimalistische keukenstijl. Kies dan voor een volledig witte greeploze keuken met mat zwarte accenten. Daarnaast kun je ook voor een marmerlook keuken gaan, welke je creëert door te kiezen voor witte fronten en een (licht) marmerlook werkblad. Ga je liever voor een luxe moderne keuken? Maak dan een combinatie van witte fronten, een marmerlook werkblad en goudkleurige accenten.

Moderne witte keuken

Maak een 3D-ontwerp van jouw keuken

Ben je benieuwd hoe jouw moderne witte keuken eruit zou komen te zien? Met onze keukenplanner kun je heel gemakkelijk een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken. Met onze planner kun je verschillende opstellingen, kleuren en stijlen uitproberen. Zo kun je precies zien wat bij je past en wat je toch niet zo mooi vindt. Je kunt dit ontwerp meenemen naar een van onze keukenwinkels. Daar kan een van onze adviseurs je voorzien van een advies en jouw ontwerp omzetten naar een droomkeuken.

Laat je adviseren

Zou je graag advies willen ontvangen over jouw moderne witte keuken? Maak dan eens een afspraak bij een van onze keukenwinkels. Je wordt daar ontvangen door een van onze ervaren en deskundige adviseurs. Zij brengen je wensen in kaart en bekijken samen met jou de mogelijkheden. Aan de hand van je wensen en mogelijkheden kunnen zij je voorzien van een kundig en onafhankelijk advies. Samen gaan we jouw droomkeuken samenstellen!

Maak direct een afspraak