Moderne witte keuken

Wie een moderne keuken zoekt met een strak en minimalistische uiterlijk, komt al gauw uit op een moderne witte keukenstijl. Witte keukens zijn al heel lang populair, en ontwikkelen zich met de meest recente trends mee. Mede daarom zijn witte moderne keukens nog steeds mateloos populair. Lichte tinten doen de ruimte vaak groter lijken, en de kleur wit in de keuken zorgt voor een fris uiterlijk. Op deze pagina vertellen we je meer over de moderne witte keuken. Vind jouw inspiratie of kom eens langs in een van onze keukenwinkels. We laten je graag onze witte moderne keukens zien!

Moderne keuken? Kies voor wit

Bij een moderne keuken denken mensen vaak aan de ook prachtige betonlook en zwarte tinten. Maar wit kan net zo goed onderdeel zijn van een prachtige moderne keuken! Juist wanneer je een moderne keuken zoekt die een fris en licht uiterlijk heeft, kan wit een prachtige look geven. Er wordt al snel een open sfeer mee gecreëerd, waardoor je de keuken en woonkamer samentrekt tot één geheel. Door te kiezen voor de afwerking die jij mooi vindt (mat of glanzend) en bijvoorbeeld te kiezen voor greeploze fronten, geef je jouw witte keuken precies de moderne look die jij zoekt voor jouw keuken.

Moderne witte keuken

Moderne combinaties met wit in de keuken

Vind je wit mooi in de keuken, maar heb je ook een zwak voor bijvoorbeeld hout- of betonlook en anders een zwarte moderne keuken? Dan hebben we goed nieuws; deze kleuren zijn namelijk prachtig met elkaar te combineren! Maar er zijn meer combinaties met wit die prachtige, moderne resultaten geven. We lichten ze voor je uit.

Zwart & wit

Een combinatie die we al langer voorbij zien komen, maar die telkens weer blijft verrassen. Zwart en wit kunnen een strakke keuken neerzetten, of juist een speels geheel creëren.

Betonlook & wit

We noemden het net al even: wit en betonlook kunnen prachtig met elkaar gecombineerd worden. De betonlook geeft een ruw, industrieel randje, waar het wit juist zorgt voor wit en kalmte. Een prachtige combinatie!

Marmerlook & wit

Kies voor een keukenblad in marmerlook. Daarbij zijn er veel verschillende mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor witte fronten in combinatie met een wit marmerlook blad, of combineer juist met een zwarte marmerlook voor een exclusieve uitstraling.

Houtlook & wit

Hoewel je bij deze combinatie misschien snel aan landelijk denkt, creëer je ook prachtige moderne keukens door houtlook en wit te combineren. Het gaat allemaal om hoe je de kleuren combineert en voor welke afwerking je kiest.

Moderne keuken wit zwart
Keuken wit betonlook modern
Keuken wit en zwart marmerlook
Moderne keuken wit houtlook

Jouw witte moderne keuken

Onze keukenadviseurs vertellen je graag hoe je jouw kleine moderne keuken in het wit helemaal naar jouw stijl en wensen maakt. Daarom voorzien we je van een gratis 3D-ontwerp en laten we je uitgebreid de materialen en kleuren in onze winkels zien. We hebben daarnaast diverse opstellingen, waarin je kunt zien hoe wit in de keuken een prachtige moderne uitstraling kan creëren. Plan nu jouw gratis en vrijblijvende afspraak en laat je verrassen door onze persoonlijke aanpak en de vele mogelijkheden!

Plan jouw afspraak

Witte moderne keuken kopen