• Gratis 3D ontwerp t.w.v. € 150,-


  • Duitse kwaliteitskeukens


  • Bij ons volledige montage


  • 100% prijstransparantie


  • 5 jaar garantie

Verkopen jullie ook tweedehands keukens?

Bij Kitchen4all verkopen wij geen tweedehands keukens. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom bieden wij alleen nieuwe modellen van de mooiste en hoogste kwaliteit Duitse keukens aan tegen de meest betaalbare prijzen. Wél kunt u bij ons terecht voor showroomkeukens; in onze ogen het beste alternatief voor tweedehands keukens.

Wat zijn showroomkeukens?

Deze keukens worden ook wel uitverkoop-keukens genoemd. Ze worden gebruikt om de aangeboden keukens tastbaar te maken en om de verkoop ervan te stimuleren. Na verloop van tijd moeten deze keukens plaatsmaken voor de nieuwe modellen en komen ze voor mooie prijzen op de markt. Ideaal als je wilt besparen op de kosten van uw nieuwe keuken. Wilt u meer weten? Bezoekt u onze showrooms voor het aantrekkelijke aanbod.

Zoek dichtstbijzijnde vestiging!

Beste service bij aankoop betaalbare keukens via Kitchen4all

Bij het kopen van een betaalbare keuken wil je genieten van totaalservice, zonder dat je er te veel voor betaald. Bij Kitchen4all geen zorgen; van advies tot montage; wij regelen alles voor je!

Wat betekent deze totaalservice bij Kitchen4all?

✓ Deskundig advies bij dé plaatselijke keukenspecialist
✓ Gratis 3D keukenontwerp afgestemd op je wensen
✓ Direct een scherpe nettoprijs, dus geen vage kortingen
✓ Je loopt geen risico door onze inmeetservice
✓ Gratis bezorging van de materialen bij je thuis
✓ Vakkundige montage door een erkende monteur
✓ Aftersale: keukenscharnier of -lade kapot? Wij repareren het!
✓ 5 jaar garantie op jouw betaalbare droomkeuken

Gratis keukenadvies incl. 3D ontwerp

Je moet bij het kopen van o.a. een betaalbare keuken op veel zaken letten. Denk aan opstelling, kleur, keukenblad, accessoires, je investering, gewenste apparaten en nog veel meer. Onze ervaren keukenadviseur helpen je graag om jouw ideeën om te zetten naar een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.  Wij nemen alle tijd voor je om een deskundig en eerlijk keukenadvies te geven. Wil je een vrijblijvend afspraak inplannen bij dé keukenspecialist bij jouw in de buurt? Druk op de groene button hieronder!

GRATIS KEUKENADVIES

Recent opgeleverde werken van Kitchen4all

Opgeleverde keuken Ermelo

In Ermelo heeft Kitchen4all Barneveld onlangs een prachtige keuken met kookeiland opgeleverd. De witte hoogglans fronten in combinatie met het prachtige composieten werkblad zorgt ervoor dat de keuken een blikvanger wordt.

Opgeleverde keuken Bos

Soms heb je het geluk dat in een keuken uitgesproken elementen zijn wat een keuken uniek maakt. Zoals deze kenmerkende houten balken in de keuken van de familie Bos.

9,7