Woonkeukens

Woonkeukens bij Kitchen4All

Woonkeukens

In woonkeukens worden wonen en koken gecombineerd in dezelfde ruimte. We zien steeds meer dat keukens niet alleen een plek zijn waar wordt gekookt. Tegenwoordig zijn keukens namelijk ook een centrale plek waar iedereen in huis samenkomt. Er wordt gegeten, geborreld en gerelaxt. Bij Kitchen4All bieden we genoeg mogelijkheden om een gezellige keuken te creëren. Maak hieronder kennis met onze woonkeuken en verschillende keukenopstellingen

Ontwerp hier zelf je woonkeuken

Woonkeuken stijl

Woonkeuken met kookeiland

Door de keuken onderdeel te maken van het huis, creëer je een fijne, warme sfeer. Een groot voordeel van zo’n keuken is dat je altijd contact hebt met de rest van gezin of gasten als je in de keuken bezig bent. Wel zo gezellig en handig. Het inrichten van een woonkeuken vergt een andere aanpak dan bij een traditionele keuken. Een woonkeuken is er namelijk in allerlei vormen en maten. Vaak zien we dat woonkeukens uit twee delen bestaan. Eén deel van de keuken bevindt zich tegen een wand aan. Dit deel bestaat uit een aantal kasten en (inbouw)keukenapparatuur. Het andere deel verbindt je woonkeuken met het woongedeelte, vaak door middel van een (schier)eiland. Dit eiland maakt deel uit van de woonkamer. Veel mensen kiezen ervoor om aan dit gedeelte barkrukken te plaatsen. Hierdoor transformeert het kookeiland in een tweede eettafel.

Woonkeuken met kookeiland

Woonkeuken stijl

Woonkeukens zijn er in elke keukenstijl. Hou je van een landelijke stijl, een moderne stijl of juist een tijdloze stijl? Houd bij het kiezen een stijl voor de keuken zeker rekening met de stijl van de rest van de inrichting, dit is zelfs nog belangrijker als bij een traditionele keuken. Zeker als de woonkamer en keuken in elkaar overlopen, is het belangrijk dat de inrichting naadloos in elkaar overloopt.

Woonkeuken indelen

Er zijn verschillende indelingen voor je keuken mogelijk. Beschik je over een open keuken in huis? Plaats de eettafel dan zo dicht mogelijk bij de keuken. Maak daarnaast gebruik van de juiste verlichting voor de juiste sfeer. Is er in de keuken geen plaats voor een grote eettafel? Dan is een keuken met bar een goede oplossing. Plaats barkrukken en creëer een gezellige woonkeuken. Bovendien maak je met een kookeiland ook eenvoudig een prettige leefruimte in je woning.

Woonkeuken met kookeiland

Net zoals een woonkeuken met bar, vorm je met een kookeiland een geheel van je keuken en je woonkamer. Ontwerp het eiland in dit geval in dezelfde stijl als de rest van de keuken om er een echt geheel van te maken. Woonkeukens met kookeiland hebben vaak een wat modernere uitstraling, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Ook een houten uitvoering of meer landelijke stijl passen perfect in een woonkeuken met kookeiland.

Woonkeuken met kookeiland

Opgeleverde woonkeukens

Deze klanten gingen je voor

Naar overzicht

Landelijke woonkeuken

Woonkeukens realiseer je eenvoudig in iedere keukenstijl. Een landelijke keukenstijl past bijvoorbeeld heel erg goed in een woonkeuken. Een landelijke keuken straalt namelijk warmte en gezelligheid uit. Een landelijke woonkeuken is dus een perfecte combinatie. Landelijke woonkeukens staan vooral bekend om het gebruik van natuurlijke materialen voor zowel de keukenbladen als de keukenkasten. Materialen als hout en graniet keren dan ook vaak terug.

Landelijke woonkeuken

Woonkeuken inspiratie

Wat gaat de interieurstijl van je keuken worden? Weet je het al precies, of wil je je eerst laten inspireren? Op onze website doe je volop keuken inspiratie op. Zo ontdek je precies welke stijl jou het meeste aanspreekt. Omdat iedereen andere wensen heeft, ontwerpen wij altijd maatwerk keukens. Dit zie je ook terug in de eerder door ons opgeleverde keukens bij onze klanten. Bij dit ontwerp gebruiken wij altijd de laatste trends op keukengebied. Hier lees je meer over in onze blogs. Heb je genoeg inspiratie opgedaan? Ontwerp dan alvast een prototype van je eigen keuken met onze 3D-keukenplanner. Met deze tool probeer je eenvoudig uit hoe jij je keuken optimaal inricht. Hiermee krijg je een goed beeld van jouw nieuwe keuken en van alle mogelijkheden.

Hoe ziet jouw woonkeuken eruit?

Bij Kitchen4All bieden wij altijd keukens van hoge kwaliteit voor de scherpste prijzen. Eerlijk en deskundig advies nodig? Bij onze keukenwinkel vertellen wij jou graag alles over de mogelijkheden. Breng ons dus zeker eens een bezoek om inspiratie op te doen en advies in te winnen. Met ons 3D-ontwerp op maat krijg jij daarnaast van tevoren al een goed beeld wat je kunt verwachten. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan blijven wij jou graag ontzorgen. Wij nemen graag alles van je uit handen: vanaf het ontwerp tot na de montage.

Afspraak maken