Woonkeuken met eiland

De woonkeuken staat bekend om het open, gezellige karakter. Er wordt vaak samen gekookt, gegeten en gezellig geborreld. Niet voor niets is de woonkeuken met kookeiland ontzettend populair. Een kookeiland vormt vaak een praktische overgang tussen de woonruimte of eetkamer en de keuken. Aan de ene kant wordt dan vaak gekookt, terwijl aan de andere kant van het eiland alvast een drankje wordt gedronken of wordt geholpen met bijvoorbeeld groentes snijden. Zo kan er dus lekker gekletst worden in dezelfde ruimte, terwijl niemand elkaar in de weg loopt. Ideaal voor wie van gezelligheid én koken houdt.

Een kookeiland met bar

Wil je in jouw grote woonkeuken met kookeiland nóg meer verbinding tussen eten en koken? Denk dan ook eens aan een kookeiland met bar. Door je kookeiland bijvoorbeeld een stukje te verlengen, of zelfs een apart blok op het kookeiland te plaatsen dat als bar dient, creëer je een praktische plek om een kopje koffie te drinken, te borrelen of degene die kookt gezelschap te houden. Er zijn heel veel verschillende opties om jouw woonkeuken met eiland van een bar te voorzien. Kijk maar eens naar onderstaande afbeeldingen, of kom langs in een van onze keukenwinkels. Onze keukenadviseurs maken graag een 3D-ontwerp op maat, waarin een kookeiland met bar in jouw nieuwe woonkeuken prachtig tot z’n recht komt!

Kookeiland met bar
Woonkeuken schiereiland

Schiereiland in de keuken

Heb je in jouw woonkeuken niet de ruimte voor een groot, losstaand kookeiland? Dan is misschien een keuken met schiereiland wel wat voor jou. Het kookeiland van deze keuken staat met één zijde tegen een muur aan geplaatst, waardoor er aan de andere kant meer doorloopruimte ontstaat. We zien deze opstelling vaak terug bij mensen die nét niet de ruimte hebben voor een losstaand kookeiland in de woonkeuken, maar wel graag de voordelen van een eiland willen ervaren. Geldt dat ook voor jou? Overweeg dan eens om een woonkeuken met schiereiland in jouw huis te laten plaatsen. Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt!

Woonkeuken met eiland in jouw stijl

In onze keukenwinkels zul je ook zien dat er keukens zijn voor echt alle stijlen. Een woonkeuken met kookeiland kan een prachtige landelijke stijl hebben, maar bijvoorbeeld ook modern en industrieel zijn momenteel erg populaire keukenstijlen. Laat je dus vooral inspireren door de verschillende keukenstijlen op onze website en in onze winkels, en kom erachter welke keukenstijl het best bij jou past. Onze vakkundige keukenadviseurs luisteren vooral naar wat jij wil, en maken samen met jou geheel gratis een passend 3D-ontwerp op maat. Ook zoeken we samen de materialen die jouw woonkeuken met eiland helemaal compleet maken. Helemaal tevreden? Dan plannen we de gratis levering en indien ook de montage van jouw kleine woonkeuken in. Je bent van harte welkom bij een van onze Kitchen4All winkels!

Plan jouw adviesgesprek

Woonkeuken met kookeiland