Grote woonkeuken

Wil je van jouw nieuwe keuken echt een woonkeuken maken? In een woonkeuken kun je heerlijk koken en bakken, maar is er ook ruimte om gezellig samen te zijn. Vaak wordt er in een woonkeuken gekozen voor een kookeiland, wat ook direct ruimte geeft voor het plaatsen van een bar. Zeker in een grote open woonkeuken kan dit een hele mooie toevoeging zijn aan de keukenruimte, waarin je de keuken en de woonruimte prachtig samentrekt. We geven je graag inspiratie en informatie over de grote woonkeuken. Liever meteen de opties in het echt bewonderen? Plan dan direct jouw gratis afspraak bij een van onze keukenwinkels, en laat je gratis adviseren.

De woonkeuken: ideaal voor grote ruimtes

We zien steeds vaker dat de muur tussen de woonkamer en de keuken wordt doorgebroken. Dit resulteert in een grote, open ruimte waarin door het hele gezin geleefd kan worden. Een ideale situatie om voor een grote woonkeuken te gaan! Je kan de keuken recht of in hoekopstelling plaatsen, waardoor je ineens heel veel ruimte in het midden van de kamer overhoudt. Liever juist meer werkruimte? Kies dan voor een U-keuken of een woonkeuken met eiland. Deze kan je perfect plaatsen op de plek waar eerst een muur stond. Zeker wanneer je een grote keukenruimte hebt, is het ideaal om een kookeiland bij jouw keuken te betrekken. Plaats de eettafel in het verlengde van het eiland, of juist tegenover het eiland waar je een bar aan plaatst. Hoe je jouw woonkeuken ook inricht; met zoveel ruimte heb je genoeg keuze voor de indeling van jouw nieuwe keuken!

Grote open woonkeuken
Grote woonkeuken

Verschillende keukenstijlen

Jouw grote woonkeuken stel je met behulp van onze keukenadviseur samen in een van onze keukenwinkels. Daarbij vinden we samen de opstelling die perfect in jouw keukenruimte past, maar kijken we natuurlijk ook naar de stijl van jouw complete keuken. Ben je op zoek naar een grote landelijke woonkeuken, of hou je juist meer van een moderne stijl? In onze keukenwinkel vind je complete keukens in alle stijlen. Daarnaast hebben we meer dan voldoende materialen en kleuren waarmee jij tot de perfecte combinatie zult komen. Zo kan je jouw grote woonkeuken inrichten, precies zoals jij dat mooi vindt. We geven hierin vakkundig advies en voorzien je van een gratis 3D-ontwerp van jouw keuken, zodat jij precies weet hoe jouw nieuwe woonkeuken eruit zal komen te zien.

Jouw grote woonkeuken

Heb jij net als wij al zin om jouw kleine woonkeuken samen te gaan stellen? Plan dan gemakkelijk en vrijblijvend jouw afspraak in via onze website. Onze keukenadviseur neemt dan alle tijd om samen met jou de mogelijkheden te bekijken en jouw wensen in kaart te brengen, zodat jij straks optimaal kunt genieten van jouw grote open woonkeuken. Zien we jou binnenkort in de winkel? De koffie staat voor je klaar!

Vind jouw ideale woonkeuken

Moderne grote woonkeuken