Kleine woonkeuken

Op zoek naar een woonkeuken maar heb je een kleine keukenruimte? Ook dan kan je een prachtige kleine woonkeuken creëren! We hebben vanuit onze keukenwinkels al vele kleine woonkeukens opgeleverd. Een kleine woonkeuken hoeft namelijk zeker niet te betekenen dat het niet ruimtelijk kan zijn! Wil je een bar in jouw keuken betrekken, of een open verbinding creëren met de leefruimte? Kies dan voor een woonkeuken die klein maar slim ingedeeld is. We vertellen je graag meer over hoe je jouw kleine woonkeuken inricht.

Kleine woonkeuken inrichten

Bij een open woonkeuken denk je misschien direct aan grote ruimtes met brede kookeilanden. Hoewel dit natuurlijk prachtige opstellingen zijn, zijn er gelukkig nog veel meer keukenopstelling mogelijk voor jouw woonkeuken. Wanneer je de muur tussen de keuken en woonkamer wegbreekt, zul je zien dat er waarschijnlijk meer ruimte ontstaat dan je had gedacht. Jouw kleine woonkeuken inrichten kan dan ook op veel verschillende manieren. Wat een ideale opstelling is voor de kleine open keuken, is de hoekopstelling. Hierbij maak je optimaal gebruik van de muren, waarbij je door de opstelling een mooie open verbinding maakt met de aangrenzende ruimte. Wil je graag een eiland maar is de doorloopruimte niet heel groot? Denk dan ook eens aan een schiereiland. Dit is een kookeiland dat met één zijde tegen de muur aan staat. Zo bespaar je ruimte én kan je straks heerlijk koken aan jouw kookeiland!

Kleine woonkeuken zwart
Kleine woonkeuken design

Verschillende keukenstijlen

Qua keukenstijl kan je ook met een kleine woonkeuken met eiland alle kanten op. Weet je al welke stijl je mooi vindt? Zoek dan op onze website of bijvoorbeeld op Pinterest zoveel mogelijk beelden van keukens die jij mooi vindt. Zo krijgen wij ook een goed beeld van wat jij wil en kunnen we samen de mooiste keuken voor jou creëren. Nog geen idee welke stijl je nu eigenlijk écht mooi vindt? Ook dat is geen probleem! Klik eens door de verschillende keukenstijlen heen en stel je voor hoe jij je zou voelen in deze keukens. Hoe blijer je wordt bij het bekijken van keukens in een bepaalde stijl, hoe beter de stijl bij je past. Zo vinden we samen de stijl van jouw kleine woonkeuken, zodat die straks helemaal perfect is.

Ideeën voor jouw kleine woonkeuken

Op zoek naar nog meer kleine woonkeuken ideeën? Bezoek dan vooral eens een van onze keukenwinkels! Onze keukenspecialisten laten je graag verschillende keukenopstellingen zien, en nemen je mee door een groot aanbod aan materialen en kleuren. Daarnaast vind je op onze website bij de complete keukens én bij onze opgeleverde keukens veel verschillende opstellingen terug. Kijk maar eens welke keukens in jouw ruimte mooi zouden staan, en neem je ideeën mee naar jouw afspraak in de winkel. Ook als je nog geen idee hebt van wat je in jouw kleine woonkeuken wil, ben je van harte welkom. We zorgen ervoor dat we samen de grote woonkeuken samenstellen waar jij gelukkig van wordt. Tot snel in een van onze winkels!

Woonkeuken klein