Groot kookeiland

Wanneer je echt de ruimte hebt is een groot kookeiland heerlijk om in huis te hebben. Het biedt je alle ruimte die je maar wensen kunt: voldoende ruimte om uitgebreid te kunnen koken, zelfs met meerdere personen tegelijk; genoeg opbergruimte om al jouw keukengerei in op te bergen en een groot kookeiland creëert een plek waar je met familie en vrienden samen kunt komen om samen te koken, te kletsen, te studeren, lezen of spelletjes te spelen. Een heerlijke plek in huis waar iedereen maar al te graag komt. Bij Kitchen4All zijn we gespecialiseerd in het op-maat-maken van een groot kookeiland die perfect past bij jouw wensen en behoeften. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek het aanbod keukenopstellingen op deze pagina of maak direct een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel!

Verschillende soorten stijlen

Het fijne van een keuken met groot kookeiland is dat het niet uitmaakt welke interieurstijl je wenst. Voor iedere stijl is namelijk een perfect design te creëren. Of je nu een landelijke keuken wenst of juist een groot kookeiland wilt voor een industriële keuken. Onze experts kijken met je mee en gebruiken hun creativiteit om samen met jou tot het perfecte ontwerp voor een grote keuken met kookeiland te komen. Ook qua materialen zijn de opties bij Kitchen4All enorm. We hebben prachtige houtsoorten die we kunnen gebruiken maar ook bijzondere steensoorten zoals graniet of marmer zijn perfect geschikt voor een groot kookeiland. Heb jij al inspiratie opgedaan en weet je al welke materialen of stijlen jij mooi vindt? Neem de inspiratie mee naar de winkel zodat we een nóg beter beeld krijgen van jouw wensen voor een groot kookeiland!

Kookeiland groot
Grote keuken met kookeiland

Het visualiseren van jouw keuken

Vind je het lastig om te bepalen of een groot vierkant kookeiland wel geschikt is voor jouw ruimte? Met onze 3D-planner kan je eenvoudig een 3D-ontwerp maken van je nieuwe keuken met groot kookeiland. Tijdens het maken van een ontwerp kan je diverse opstellingen van het kookeiland groot proberen. In de tool kun je gemakkelijk elementen verslepen, waardoor je verschillende opstellingen kunt uitproberen. Zo kun je precies zien wat wel en niet past in jouw beschikbare ruimte. Laat je liever een keukenadviseur aan de slag gaan met het ontwerp van het kookeiland groot? Je krijgt direct al een echt beeld van hoe jouw keukeneiland groot eruit komt te zien! Wij werken samen met de beste merken zoals Bosch, ATAG, ETNA, Pelgrim, Siemens, Selsiuz, Quooker en Nobilia zodat jouw nieuwe keuken met groot keukeneiland gegarandeerd jarenlang prachtig blijft. Maak een afspraak of kom langs in één van onze vele winkels door heel Nederland!

Keuken met groot kookeiland kopen bij Kitchen4All

Bij Kitchen4All zijn we trots op onze deskundige adviseurs die experts zijn als het gaat om het samenstellen van de perfecte ontworpen keuken met groot kookeiland. Zij kennen alle ins en outs van keukenontwerp én functionaliteit, je kunt er 100% op vertrouwen dat zij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Wanneer je een afspraak maakt met een van onze winkels, ontmoet je één van onze adviseurs die met jou om de tafel gaat zitten om al jouw wensen en behoeften te leren kennen. Vervolgens gaan jullie samen aan de slag om de keuken van je dromen te ontwerpen. Wanneer je tevreden bent over het design én de offerte kunnen we aan de slag met het bouwen van de keuken met groot smal kookeiland. Gedurende het hele proces ben jij in contact met één adviseur zodat wij en jij zeker weten dat al jouw wensen in acht worden genomen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe jouw nieuwe keuken met groot kookeiland eruit komt te zien!

Plan een adviesgesprek

Keuken met groot eiland