U-keuken met bar

Wanneer je kijkt naar de opstelling van een keuken, dan heb je de keuze uit verschillende opties. De rechte keuken en de hoekkeuken zijn het bekendst. Maar ook keukens in een andere opstelling en vorm worden steeds populairder. Zo ook de U-keuken, waaronder de U vorm keuken met kleine bar. Deze keukenopstellingen bestaan uit drie rechte stukken die samen de letter ‘U’ vormen. Naast een standaard U-vormige keuken, behoort ook een U-keuken met bar dus tot de mogelijkheden. Kom eens langs in één van onze winkels en laat je door onze keukenexperts informeren en adviseren.

Verschil U-vorm keuken met bar en normale U-keuken

Hoewel een normale U-vormige keuken en een U-keuken met bar op het eerste gezicht veel van elkaar weg hebben, is er toch één opmerkelijk verschil. Zo heeft een U-keuken met bar een bargedeelte waar je comfortabel aan kunt zitten. Afhankelijk van de grootte van het bargedeelte, kunnen hier meerdere mensen aan plaatsnemen. Zo maak je van je standaard keuken een ware woonkeuken, waar koken, eten en plezier maken samenkomen.

Keuken u-vorm met bar
Keukenbar u-keuken

Keuken U-vorm met bar: functioneel en praktisch

Een U-keuken met bar is een zeer functionele en praktische keuken. Vanwege de U-vorm wordt alle beschikbare ruimte zo goed mogelijk benut. Een U-keuken met bar biedt nóg meer werk- en opbergruimte dan een standaard hoekkeuken. Er is genoeg ruimte in de complete keuken om met meer mensen te koken en samen te genieten van een heerlijke maaltijd.

Een U-keuken met bar maakt het bovendien mogelijk om te koken ‘in een driehoek’. Door in jouw U-keuken met bar rekening te houden met de zogenaamde ‘keukendriehoek’, heb je alles binnen handbereik en leg je niet meer meters af dan nodig. Wat houdt die keukendriehoek in? Eigenlijk is het heel simpel: je deelt je keuken zo in dat je een denkbeeldige driehoek kunt maken tussen de koelkast, de kookplaat en de spoelbak. Dit zijn immers de drie belangrijkste en meest gebruikte onderdelen in de keuken. Een U-keuken met bar leent zich hier uitstekend voor.

Laat je inspireren door de keukentrends van nu

Zit je eraan te denken om een U-keuken met bar in je keukenruimte te plaatsen, maar kun je wel wat inspiratie en ideeën gebruiken? Kijk dan eens op de pagina’s ‘tips & trends’ en ‘opgeleverde keukens’ op onze website. Hier vind je namelijk veel verschillende voorbeelden, tips en inspiratie. Op de laatstgenoemde pagina vind je een overzicht van de keukens. Deze hebben we naar alle tevredenheid voor onze klanten mogen ontwerpen en mogen plaatsen. Zo hebben wij bijvoorbeeld al vele mooie U-keukens met bar mogen ontwerpen en opleveren.

U-keuken met bar
U-vorm keuken met bar

Onze medewerkers staan voor je klaar

Heb je behoefte aan deskundig advies onder het genot van een kopje koffie? Onze medewerkers staan voor je klaar om jou van het beste advies te voorzien! Klanten die jou voorgingen, beoordelen ons met een 9+ op Qasa. Bij ons kun je dan ook rekenen op professionele hulp van betrokken medewerkers die jou graag ontzorgen, van ontwerp tot oplevering. Ook hebben wij transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Zo krijg je bij ons direct de scherpste prijs voor jouw U-keuken met bar.