Taupe hoogglans keuken

Taupe is een warme en veelzijdige kleur die bestaat uit een mengsel van bruin en grijs. Omdat taupe voor een warme sfeer zorgt, is het een hele geschikte kleur voor in de keuken. Taupe keukens zijn zowel in mat als in hoogglans beschikbaar. Ga je liever richting een tijdloze keukenstijl? Dan is een taupe hoogglans keuken echt iets voor jou!

Kenmerken taupe hoogglans keuken

Naast dat de warme sfeer van de kleur een belangrijk kenmerk is, is taupe een hele veelzijdige kleur. Er zijn namelijk verschillende tinten taupe en met iedere tint kun je een andere sfeer en uitstraling creëren. Omdat taupe dus een samenstelling is van bruin en grijs, kun je de kleur met verschillende kleuren en materialen combineren. Ook dit maakt de kleur veelzijdig, of je nu kiest voor een taupe hoogglans keuken of een taupe matte keuken. Je kunt dus verschillende uitstralingen en stijlen creëren met een taupe hoogglans keuken.

Samenstellen taupe hoogglans keuken

Je kunt een taupe hoogglans keuken op verschillende manieren samenstellen. De meest voorkomende samenstelling is een combinatie tussen taupe hoogglans fronten en een andere kleur of materiaal werkblad. Er zijn ook taupe werkbladen verkrijgbaar, dus je kunt ook voor een volledige taupe hoogglans keuken kiezen. Of juist gaan voor een taupe werkblad met een ander soort front. Daarnaast kun je hoogglans taupe met verschillende kleuren accenten combineren. Zo is een combinatie van taupe fronten en zwarte elementen, zoals de kranen en de spoelbak populair. Maar je kunt ook gerust kiezen voor rvs, Gun Metal of zelfs goudkleurige elementen. Zou je graag hulp willen bij het samenstellen van je taupe hoogglans keuken? Kom dan gerust eens langs bij een van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag!

Taupe hoogglans keuken combineren

Taupe is van origine geen uitgesproken kleur, door te kiezen voor een hoogglans taupe keuken ga je al wel meer richting een stijl als landelijk of tijdloos. Vaak worden taupe hoogglans keukens dan ook gecombineerd met materialen als houtlook en marmerlook en kleuren als wit en zwart. Waar je met taupe hoogglans fronten en een houtlook werkblad meer een landelijke stijl creëert. Kun je met een wit werkblad en hoogglans taupe fronten meer voor een tijdloze stijl gaan. Ga je toch liever voor een luxe uitstraling? Kies dan voor een combinatie met goudkleurige kranen en een marmerlook werkblad.

Taupe hoogglans keuken

Ontzorging bij Kitchen4All

Het vervangen van je complete keuken kan best spannend of stressvol zijn. Daarom zijn we er bij Kitchen4All om je compleet te ontzorgen. Onze adviseurs beginnen altijd met een korte kennismaking waarbij ze jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Aan de hand daarvan voorzien ze je van advies en gaan ze samen met jou je keuken samenstellen. Ook na de aankoop van de keuken staan we voor je klaar. De keuken wordt namelijk gratis bij je thuisbezorgt. We kunnen ook de volledige montage voor je verzorgen. Heb je tijdens dit proces vragen? Dan kun je ook gewoon contact met ons opnemen. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken!

Maak een vrijblijvende afspraak