Rechte keuken van 6 meter lang

Ben je op zoek naar een keuken van 6 meter lang? Dan heb je heel veel keuze! Keukens zijn er in oneindig veel combinaties. Bij een rechte keuken van 6 meter lang heb je een breed canvas om te vullen met de mooiste materialen en apparatuur. We laten je graag zien wat jouw mogelijkheden zijn, wanneer je voor een rechte keukenopstelling kiest.

De indeling van jouw rechte keuken

Ale je een lange maar smalle ruimte met een wand van 6 meter hebt, is een rechte keuken ideaal. Deze maat biedt meer dan voldoende ruimte om alles kwijt te kunnen dat jij nodig hebt in de keuken. Denk aan inbouwapparatuur zoals de vaatwasser, koelkast, (combi-)oven en misschien zelfs een inbouw-koffiezetapparaat. Daarnaast kan je jouw aanrechtblad over de hele breedte van 6 meter trekken, of jouw keukenblad met hoge kasten combineren. Daar kan je dan ook weer mooi jouw koelkast in wegwerken. Genoeg opties dus voor jouw nieuwe 6 meter lange rechte keuken!

Rechte keuken van 6 meter lang
Kookeiland recht 6 meter

Keukeneiland van 6 meter lang

Naast een keuken tegen de wand, kan je natuurlijk ook kiezen voor een recht keukeneiland van 6 meter lang. Het mooie van deze opstelling, is dat het werkblad vanaf alle kanten bereikbaar is. Daarnaast houd je aan de wand ruimte over voor bijvoorbeeld een hoge kastenwand, waardoor je weer veel ruimte bespaart in jouw 6 meter lange kookeiland. Heb je een lange én brede ruimte? Dan zou een rechte keuken in eilandvorm van 6 meter lang wel eens een hele mooie optie kunnen zijn!

Materialen van jouw lange keuken

Bij een rechte keukenopstelling van maar liefst 6 meter lang komen de materialen vaak prachtig tot hun recht. Omdat jouw keuken uit één stuk bestaat, creëer je gemakkelijk een eenheid in de ruimte. Daarbinnen kan je echt alle kanten op. Kies je voor houtlook fronten en een zwart werkblad? Of wil je juist kleur in de keuken en ga je voor rode fronten? Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor jouw rechte keuken van 6 meter lang.

Rechte keuken 6 meter indeling

Jouw keuken van 6 meter lang

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw rechte keuken van 6 meter? Plan dan gratis en vrijblijvend jouw adviesgesprek in bij een van onze winkels. Onze adviseurs brengen jouw keukenruimte in beeld, en voorzien je van een gratis 3D-ontwerp. Zo zie jij precies hoe jouw rechte keuken eruit komt te zien. Helemaal tevreden? Wanneer je jouw keuken bij ons bestelt, kunnen we na de gratis levering óók de montage voor je regelen. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken, en zorgen wij ervoor dat straks 6 meter van jouw huis perfect is ingericht met een rechte keuken in jouw stijl! Wil je liever een keuken van 5 meter? Dit kan ook bij Kitchen4All.