Opgeleverde keuken Ermelo

In Ermelo heeft Kitchen4All Barneveld onlangs een prachtige keuken met kookeiland opgeleverd. De witte hoogglans fronten in combinatie met het prachtige composieten werkblad zorgt ervoor dat de keuken een blikvanger wordt.

De fronten van deze Nobilia keuken zijn in de kleur Alpin wit en heeft een hoogglans finish. Daarnaast zijn de fronten greep loos, dit zorgt ervoor dat de ruimte ruimer oogt. Gekozen is om onderbouw(led)verlichting te plaatsen onder de klepkasten. Zo is het werkblad altijd voorzien van goede verlichting. Het kookeiland zorgt ervoor dat een keuken sfeervoller oogt. In deze keuken is er gekozen voor een combinatie met een keukenbar, dit zorgt voor meer zitplekken én gezelschap. De apparaten in de keuken zijn van het merk Pelgrim.

Opgeleverde keuken Ermelo
Ermelo opgeleverde keuken

Composieten werkblad

Een composieten werkblad is een alternatief voor een granieten aanrechtblad. Een granieten werkblad wordt vervaardigd uit één plaat en is een natuurproduct waar weinig aan wordt bewerkt. Composiet is een samengesteld product uit kleine stukjes graniet, marmer of beton. Deze worden onder hoge druk samengeperst en hierdoor ontstaat er sterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Hierdoor hoef je er minder voorzichtig mee om te gaan dan een granieten werkblad, maar beiden bieden wel dezelfde robuuste en natuurlijke uitstraling.

Composieten werkblad keuken
Keuken met bar

Keuken met bar

Een keukenbar is een verlenging of aanvulling van het keukenblok. Het zorgt voor veel sfeer, daarom hebben veel mensen dan ook een keukenbar bovenaan de wensenlijst staan. Een keukenbar biedt veel verschillende opties. Je kan ervoor kiezen om je keukenblok door te laten lopen en hier bijvoorbeeld extra opbergruimte te creëren. Ook kan je ervoor kiezen om alleen het keukenblad door te laten lopen. Anders dan de meeste mensen denken is een keukenbar niet alleen geschikt voor grote keukens, maar juist ook voor kleine keukens. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je wel een eethoek kan creëren, zonder een tafel te hoeven plaatsen.

Zwarte kranen

Zwarte kranen zien we steeds vaker terug. Ze zijn modern, stijlvol, makkelijk te combineren met verschillende stijlen én ze zorgen voor een leuk accent in de keuken. Op een zwarte kraan zie je minder snel vuil en vingerafdrukken. Een ander voordeel: een zwarte kraan zorgt voor rust. Hoe dan? Een zwarte kraan zorgt voor een rustpunt in een over het algemeen wat drukke(re) ruimte.

Zwarte kranen keuken
Keuken inspiratie

Keukeninspiratie

Ben je op zoek naar een complete keuken en weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruitziet of wil jij je eerst laten inspireren? Op onze website vind je veel keuken inspiratie, zo kan je ontdekken wat bij jou en je keuken past. Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen, dat is terug te zien in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Ben je op zoek naar de laatste trends? Lees dan onze blogs met de laatste keukentrends. Wil je graag weten hoe je droomkeuken eruit komt te zien? Of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke pvc-vloer het beste past in je keuken? Met onze laagdrempelige 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen keuken ontwerpen.

Maak een afspraak