Opgeleverde keuken familie Buitendijk

De familie Buitendijk uit Nijkerk heeft samen met Kitchen4All Barneveld hun droomkeuken gerealiseerd. De combinatie van houtlook en zwart geven deze landelijke keuken een moderne touch.

In deze keuken is er een combinatie gemaakt van twee elementen: een recht keukenblok en een hoge kastenwand. Het rechte deel van de keuken is voorzien van houtlook fronten en een composieten werkblad in de kleur Easy Clay Honed. De kastenwand heeft mat zwarte fronten. Door de combinatie van de verschillende fronten wordt er een landelijke keuken met moderne uitstraling gecreëerd. De moderne uitstraling van de keuken wordt versterkt door de zwarte greeplijsten in de houtlook fronten. Omdat er is gekozen voor een kastenwand, kunnen zowel de koel-vriescombinatie als de oven in de kastenwand worden geplaatst. Alle apparatuur, waaronder de koel-vriescombinatie, is van Etna. De koel-vriescombinatie is voorzien van een paneeldeur, waardoor deze netjes is weggewerkt. In het werkblad is een inductiekookplaat geplaatst. Door de uitsparing in het werkblad is de kookplaat in het werkblad verzonken. In combinatie met de apparatuur die in de kastenwand geplaatst is, zorgt dit ervoor dat de keuken rust uitstraalt. Boven de inductiekookplaat is een wandschouwkap geplaatst. Het grote praktische voordeel van een schuine wandschouwkap is dat je er minder snel je hoofd aan kan stoten. Het is natuurlijk wel zo fijn dat je daar niet op hoeft te letten tijdens het koken.

Keuken Nijkerk
Keuken kopen Nijkerk
Nijkerk keuken kopen

Kastenwand

De laatste jaren zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor een hoge kastenwand in plaats van een extra keukenblok. Vooral als je geen behoefte hebt aan extra werkruimte, maar wel aan opbergruimte is een kastenwand ideaal. Een ander voordeel van dit element is dat je het aan vrijwel iedere keukenopstelling kunt toevoegen. In deze keuken is er gekozen voor een recht keukenblok, de kastenwand is hier haaks op geplaatst. Er ontstaat hierdoor een stijlvolle hoekkeuken.

Kastenwand keuken
Landelijke keuken

Landelijke keuken

Landelijke keukens geven je een knus en nostalgisch gevoel. Vaak wordt er bij deze keukenstijl gekozen voor lichte kleuren en natuurlijke elementen. Zo zien we regelmatig dat witte of grijze fronten gecombineerd worden met een betonlook werkblad of houtlook fronten. Waar veel mensen denken dat een landelijke keuken een klassieke uitstraling heeft, laat deze keuken zien dat dit niet zo hoeft te zijn. Omdat er is gekozen voor een combinatie van zwarte fronten, een grijs composieten werkblad en houtlook fronten, ontstaat er een landelijke keuken met een moderne uitstraling. Ideaal dus als je van modern én landelijk houdt!

Zwarte accenten

Zwarte keukens zijn al langer een trend, maar zwarte accenten in de keuken zien we voornamelijk de laatste maanden steeds vaker in de keuken verschijnen. Tot voorkort werd er wel voor een zwarte kraan óf een zwarte spoelbak gekozen, maar veel mensen vonden volledig zwarte accenten toch nog wat gewaagd. Nu zien we dat er steeds vaker voor wordt gekozen om meerdere accenten in de keuken een zwarte kleur te geven. Zo ook door de familie Buitendijk; zij kozen voor een zwarte kraan en zwarte greeplijsten.

Zou je graag advies willen over het inrichten van je keuken? Of wil je graag informatie over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels of kom langs. Daar staan onze adviseurs voor je klaar om samen met jou je nieuwe droomkeuken te realiseren.

Plan een gratis afspraak

Zwarte accenten keuken