Lichte betonlook keuken familie Hesseling

Deze betonlook keuken is opgeleverd door Kitchen4All Zevenaar bij de familie Hessling. De combinatie van de lichte betonlook en de zwarte elementen geven de keuken een prachtige moderne uitstraling.

Bij betonlook wordt er vaak aan stoer en robuust gedacht. Maar in deze keuken kun je goed zien dat je er ook een sfeervolle en moderne uitstraling mee kunt creëren. Dit komt voornamelijk door de keuze voor licht betonlook, in plaats van de veelvoorkomende grijze betonlook. Er is door de familie gekozen voor fronten in de kleur Decor Beton Wit. Deze zijn gecombineerd met een kunststoffen marmerlook werkblad in de kleur Cross Over. Dit is een zwart marmerlook werkblad met een witte ader. Die witte ader past prachtig bij de witte betonlook.

Hoge kast keuken
Inductiekookplaat met afzuiging
Moderne betonlook keuken
Kokendwaterkraan keuken

Zwarte elementen

Niet alleen het werkblad heeft een zwarte kleur. Ook de kokendwaterkraan en de spoelbak hebben een mat zwarte kleur. Dit zorgt ervoor dat er rust en eenheid ontstaat in de ruimte.  Om die rust te behouden heeft de familie ook gekozen voor zwarte apparatuur. Zo is de keuken voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en een combi-magnetron. De koelkast is in de hoge kast geplaatst en voorzien van een front. Hierdoor zie je de koelkast niet zitten en behoudt de keuken de moderne uitstraling.

Ontwerp jouw keuken

Past deze keuken helemaal bij jou en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw keuken? Je kunt heel eenvoudig een 3D-ontwerp maken van jouw droomkeuken met onze keukenplanner. Met deze tool kun je verschillende opstellingen, kleuren en stijlen uitproberen. Zo kun je dus goed zien wat er allemaal mogelijk is en wat bij je past. Je kunt het ontwerp ook meenemen naar een van onze keukenwinkels. Daar kan een van onze adviseurs je voorzien van advies en van jouw ontwerp werkelijkheid maken.

Plan jouw afspraak

Lichte betonlook keuken