Design keuken familie Teunissen

Kitchen4All Doetinchem heeft deze design keuken opgeleverd bij de familie Teunissen uit Doetinchem. De combinatie van verschillende kleuren en materialen zorgen voor dit unieke plaatje.

Bij deze design keuken raak je niet snel uitgekeken. De unieke combinatie van de verschillende fronten en het werkblad zorgen ervoor dat je steeds nieuwe details ontdekt. In deze keuken is er dus voor twee verschillende fronten gekozen. De kastenwand is voorzien van de prachtige Real Wood fronten en de andere delen van de keuken hebben fronten in de kleur Umbra finemat. Alleen de combinatie van deze twee fronten kunnen we al uniek noemen, maar de werkbladen maken het helemaal af. Beide bladen zijn van keramiek en hebben de kleur Elegance, een wit blad met een lichtgrijze ader. De kokendwaterkraan en de spoelbak zijn van rvs, waardoor de rust in de keuken behouden blijft. De familie heeft voor een extra accessoire gekozen, namelijk een geïntegreerde zeeppomp. Zo heb je geen last meer van een rondslingerende zeepverpakking op je werkblad. Ook aan de apparatuur is gedacht, alle apparaten, waaronder de oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie, zijn van het merk Siemens.

Design keuken
Design keuken Doetinchem (1)
Grijze keuken
Marmerlook werkblad
Opgeleverde keuken Doetinchem
Parallel keuken
Kraan en spoelbak
Keuken Doetinchem
Design keuken Doetinchem

De keukenopstelling

De opstelling van de keuken is er een die we steeds vaker terugzien, namelijk de parallel keuken. Het voordeel van deze opstelling is dat je een keuken met veel opberg- en werkplek creëert, maar de opstelling relatief weinig ruimte inneemt. Zo zie je bij deze keuken dat er veel loopruimte tussen de twee keukenblokken zit. Je hebt niet alleen ruimte om met meerdere mensen tegelijk te koken, het oogt ook nog eens heel open en ruimtelijk. Wat deze familie slim gedaan heeft, is de keuze voor een kastenwand. Hierin kun je en de koel-vriescombinatie wegwerken, maar ook de oven op armhoogte laten plaatsen, waardoor je hier gemakkelijk bij kunt.

Ben je benieuwd of een parallel keuken ook de ideale keukenopstelling voor jou is? Breng dan snel een bezoek aan een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs helpen je daar graag bij het ontwerpen en samenstellen van je nieuwe keuken.

Maak een afspraak