De stijlvolle, elegante keuken van de familie Vonk

De familie Vonk heeft samen met Kitchen4All Barneveld deze stijlvolle, elegante keuken samengesteld. Zwarte keukens met een wit marmerlook blad zien we vaker voorbijkomen, maar bij deze keuken is precies voor de omgekeerde combinatie gekozen.

Een unieke combinatie

De hoogglans witte keukenkasten worden prachtig aangevuld door het zwarte werkblad met stijlvolle marmerlook. Door juist voor zwart in het werkblad te kiezen, kan er een strakke eenheid worden gecreƫerd met de mat zwarte spoelbak en de luxe inductiekookplaat. Daarnaast matcht de designafzuigkap perfect bij alle zwarte elementen in de keuken. Ook een voordeel aan een zwart keukenblad: de meeste losse keukenapparatuur is zwart, waardoor er weinig contrast op de werkruimte ontstaat. Perfect voor wie van eenheid in huis houdt!

Keuken zwart wit
Keukenkast vouw liftdeur
Keuken zwart marmerlook
Spoelbak zwart

Elegantie met een praktisch karakter

De zwarte greeplijsten op de witte keukenfronten maken dat de keuken helemaal een eenheid wordt. Daarnaast zijn de kasten voorzien van praktische ledverlichting en is er een praktische vouw-liftdeur in de bovenkasten geplaatst. Op deze foto kan je goed zien hoe handig deze kast functioneert. Een mooie verrassing in een toch al stijlvolle keuken! Daarnaast is de keuken natuurlijk voorzien van moderne inbouwapparatuur, zoals bijvoorbeeld de XL vaatwasser die strak is weggewerkt achter de keukenfronten. De oven in het verlengde van het werkblad is praktisch geplaatst en heeft veel handige functies. Naast stijlvol, is de keuken dus ook zeker heel praktisch ingericht.

Een keuken naar eigen stijl

We weten zeker dat de familie Vonk in Barneveld geen spijt zal krijgen van deze gewaagde maar stijlvolle keuzes, die deze keuken tot een prachtig en strak geheel vormen. Wil jij ook een keuken waar je geen spijt van krijgt? Vraag dan jouw gratis adviesgesprek aan. In dit adviesgesprek bespreken we jouw wensen en brengen we jouw keukenruimte in beeld, zodat we jou van een gratis 3D-ontwerp kunnen voorzien. Zo weet jij hoe jouw keuken eruit komt te zien en zit je nog nergens aan vast tot je besluit de keuken te kopen. Ook de montage kan je door ons laten regelen. Je bent van harte welkom bij een van onze winkels!

Plan jouw afspraak