Moderne betonlook keuken familie Tomassen

De familie Tomassen heeft samen met Kitchen4All Harderwijk deze moderne betonlook keuken gerealiseerd. Met de parallel opstelling is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

Bij deze keuken is er gekozen voor een parallel opstelling. Dit houdt in dat er twee keukenblokken recht tegenover elkaar worden geplaatst. Deze opstelling past perfect bij deze keuken omdat zo de deuren in de ruimte vrij blijven. De opstelling bestaat uit een schiereiland en een rechte keuken welke is voorzien van twee hoge kasten. Zo is er voldoende ruimte om bijvoorbeeld de koelkast in te bouwen. Er wordt dus optimaal van de ruimte gebruik gemaakt met de opstelling. Daarnaast zorgt de keuze voor een keukenbar ervoor dat je extra zitplekken in de keuken creëert. Zo kunnen gasten of huisgenoten je gezelschap houden tijdens het koken, ideaal!

Moderne keuken met bar
Betonlook keuken
Parallel keuken

Moderne uitstraling

De volledige keuken is voorzien van betonlook fronten in de kleur Decor Beton Grijs. Deze fronten zijn gecombineerd met een kunststoffen werkblad in de kleur Starling, een mooie donkere kleur. De combinatie van de betonlook fronten en het donkere werkblad geven deze keuken een moderne uitstraling. De kraan en de spoelbak zijn beide van rvs, dit combineert niet alleen goed met elkaar, maar ook met de rest van de keuken. De familie heeft ervoor gekozen om de koelkast en de vaatwasser te voorzien van paneeldeuren, waardoor deze netjes weggewerkt zijn. De andere apparatuur, de oven en kookplaat met geïntegreerde afzuiging, hebben een zwart design wat weer prachtig bij het donkere werkblad past.

Maak een afspraak

Zou jij ook graag een moderne betonlook keuken willen? Of wil je liever eerst wat inspiratie opdoen? Maak dan eens een afspraak bij een van onze winkels. Je kunt daar in alle rust inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken. We bieden namelijk een ruim assortiment aan keukens met verschillende kleuren, materialen, stijlen en opstellingen. Ook staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om je te voorzien van advies en te helpen bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken. Kom dus snel een keer langs.

Plan jouw adviesgesprek

Moderne betonlook keuken