Opgeleverde keuken Ulft

Deze familie uit Ulft heeft samen met Kitchen4All Doetinchem hun droomkeuken gerealiseerd. Het keramieken werkblad in de kleur Grey vormt een mooi contrast met fronten van de keuken.

De basis van deze keuken heeft de kleur zijdegrijs en heeft een matte finish, het keramieken werkblad vormt een mooi contrast en past er tegelijkertijd perfect bij. De keuken is voorzien van greeplijsten, waardoor de keuken een strakke en moderne uitstraling krijgt. Om extra opbergruimte te creëren zijn er bovenkasten en wandkasten in de keuken aangebracht. Alle apparatuur in deze keuken is van Siemens, de meeste apparatuur is weggewerkt en voorzien van eenzelfde front als de rest van de keuken, dit draagt bij aan het strakke geheel. Deze familie heeft gekozen voor een plafondunit met afzuigsysteem, deze is weggewerkt in de bovenkasten van de keuken. Hierdoor is het afzuigsysteem nauwelijks zichtbaar. De andere apparatuur is ingebouwd waardoor de keuken niet alleen strak, maar ook opgeruimd oogt. Om extra sfeer te creëren is er ledverlichting boven het werkblad aangebracht.

Keuken Ulft
Ulft opgeleverde keuken
Opgeleverde keuken Ulft

Keramieken werkblad

Keramiek is een zeer degelijk materiaal dat wordt gemaakt van kleipoeder. Deze poeder wordt onder extreem hoge druk geperst. Dit zorgt ervoor dat het materiaal heel sterk is, keramiek is hitte,- kras,- en vlekbestendig. Doordat het blad zo hard is, is het wel gevoeliger voor stootschade aan de randen. Qua onderhoud is keramiek zeer gebruiksvriendelijk, vocht en vuil hechten zich nauwelijks aan het materiaal. Hierdoor is het werkblad eenvoudig schoon te houden.

keramieken werkblad
Hoekkeuken

Hoekkeuken

Een keukenopstelling die vaak wordt gekozen is een hoekkeuken, ook wel een L-keuken genoemd. Deze keuken is ook een hoekkeuken, maar is voorzien van een extra kastenwand. Hoekkeukens zijn vaak veelzijdig en compact, daardoor is deze opstelling geschikt voor zowel grote als kleine keukens. Deze keuken biedt veel opbergruimte en plek voor keukenapparaten. Door de vorm heb je meer werkruimte en meer plek voor kasten dan bij bijvoorbeeld een rechte keuken.

Moderne keuken

Vaak zijn moderne keukens strak en eigentijds. Daardoor zijn moderne keukens ook erg populair. In moderne keukens zien we vaak de nieuwste keukenapparatuur en zijn de lades en kasten vaak greeploos. Moderne keukens is een concept dat om de paar jaar verandert, maar er zijn wel een aantal onderscheidende kenmerken die de moderne stijl definiëren. Bij deze keukenstijl staan strakke en gebruiksvriendelijke vormen centraal en speelt de minimalistische vormgeving een grote rol.

Moderne keukens
Keuken inspiratie

Keuken inspiratie

Ben je op zoek naar keuken inspiratie voor jouw moderne keuken? Of weet je al precies hoe jouw droomkeuken eruit moet komen te zien? Elke keuken is maatwerk en iedereen heeft andere wensen. Dat zien we ook terug in de opgeleverde keukens bij onze klanten. Onze deskundige adviseurs denken altijd met je mee waardoor we samen jouw droomkeuken kunnen realiseren. Wil je alvast een begin maken? Met onze 3D-planner kan je gemakkelijk je eigen complete keuken ontwerpen.

Maak een gratis afspraak